Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tehotenstvo?

Príspevok v téme: Tehotenstvo?
vonima

Ahojte baby, chcela by som sa spýtať mohla by som byť tehotná začiatkom marca som mala (no neviem ako to napísať nie priamo pohlavný styk) ale je možné že niečo ušlo mohla sa dostať nejaká spermia do mňa ? Menštruáciu som mala dva mesiace nermálne len teraz mi mešká síce je to len jeden deň ale zvyčajne dostávam menštruáciu skôr :/ Ďakujem za odpovede.

Lienka1234

Ahojte,potrebujem radu, vo stvrtok mi skoncila menstruacia a od vtedy sa mi v kuse toci hlava niekedy az tak ze si musim lahnut alebo sadnut lebo mam pocit ze odpadnem, v sobotu ma bolelo podbrusko skoro cely den a mam aj priesvitny hlienovity vytok, myslite si ze mozem byt tehotna?

mysa

vonima: toto co pises by som vobec neriesila, urcite ti nic nieje, mala si kramy normalne a ktomu sa doteba ani nespravil , to ako keby niekto napise vyfajala som ho a prehltla mozem byt tehotna :D

mysa

do mna islo vsetko, uplne vsetko dal domna, ale mala som predposledny den menstruaciu, myslela som ze sa neda otehotniet pocas menstruacie ,ale ako som sa docitala, niektore zeny otehotneli pocas menstruacie a to dokonca v prvy den kramou .uff a ktomu mam rozhadzany cely cyklus ,tak teraz neviem , podla vas ???

vonima

Asi 5 dní pred menštruáciou sme boli spolu.
Myslíte, že nebudem tehotná ? Nestalo sa mi ešte žeby mi meškala menštruácia :/

zbludiladusa

ak si nebola cez plodné dni,ale ku koncu cyklu,a ak on nedal do teba nič,tak ako môžeš byť tehotná ?:) jedine,ked mu niečo ujde,tak by si mohla byt