Nič namáhavé som nerobila iba som si čuplla a puklo mi v kolene, ešte nikdy to nebolo takto zlé, noha bolííí či je zohnuta či vyrovnaná, prechod medzitým ani nehovorím, celú noc som nespala,kedže sa rada prevaľujem a mala som čo robiť aby som to rozdýchala, čo sa mi to mohlo stať? Jabĺčko to bolo aj keď sa ho dotknem. Čo sa to stalo ? Žeby som bola už taká ťažká, že ma kosti nenesú ? Poradte niečo, čo robiť, ak sa vám tiež niečo podobne stalo. Ďakujem
Puklo mi v kolene, šialene to bolí
Viem, stalo sa mi niečo podobné až na to že ja šikovná som súťažila v škole a bum roztrhnutý meniskus(mám len 13)...mala som strašné bolesti..po nejakých 4 týždnoch sme zašli do nemocnice tam mi doktor určil že je nevyhnutná operácia. Keďže som mala panický strach z ihiel a nožov brala som to dosť bojazlivo..ale nebolo to také hrozné.. Ráno pred 8 som bola už v nemocnici kde som zostala sama. Sestričky ma odviezli do sály a tam ma doktor už operoval. Operoval ma cca. 40 min. Povedali mi že mi zašívali meniskus.
Horšie je to že som si ho asi znova roztrhla keďže rada tancujem a tancovala som ako o život no a asi som to nemala robiť. Koleno mám opuchnuté. Neviem dostupiť. Beriem lieky proti bolesti. Tak viem čo to je.. Na tvojom mieste ak ta to bude bolieť zajtra tak zajdi za doktorom( my sme zašli na chirurgiu a stade ma poslali na traumatológiu).. Držím palce nech to nič vážne nie je ....
Weri, vyzerá to na meniskus, nakolko sa to takto stalo manželovi - takže treba ísť na ortopediu, nech ti on určí liečbu.
nohu nechaj v klude ale tri dni ,masti si ho neviaz si to, a ak mas aj na uzivanie v sacku flektor je to aj od zapalu aj od bolesti mne to velmi pomohlo od bolesti aj ten lad ako som pisala.
Weri, rob ako myslíš, ale ak si niečo poserieš ešte viac, tak potom sem nechoď vyplakávať a sťažovať sa na lekárov, že sú neschopný...
Mala som problem s kolenom nemohla som sa ani pohnut ,lekar mi dal flektor gel je dostat bez receptu,a prikladat lad par krat za den po 10 minut ale mala som roztrhnuty menikus takze aj tak bola nutna operacia ,noha sa zotavuje uz aj pracujem.
ale pocitas stym ze sa ti urobi vyron a spravi sa to v kolene "voda" alebo ti tam ta rana zakrvaca a budu ti to potom z kolena "tahat" ?
karolinka- colafit jej bude tak na dve veci, ak si natrhla krizny vaz alebo poskodila meniskus...
ale najlepsie bude cakat a pisat na forum,sak nech sa koleno domrvi uplne...
sprav co radi Philips + kup si Colafit a dlhodobo uzivaj.