ahoj, poradte ako zacat cvicit, alebo po kolko. Dnes rano som bola behat, po 15 min som nevladala urobit ani krok, vobec nevladzem, ani kliky, brusaky, nic. Urobim par a nevladzem sa postavit. potom ma to prestane bavit, a dokola to iste. mam 178cm, 83kg, musim so sebou niečo robiť, ale neviem ako zacat. Kamaratka hra tenis raz do tyzdna, vcera som bola, a zas to iste, trosku som zahrala a po par minutach som zase nevladala :( vie mi niekto poradit? dakujem
Ako zacat?
vdaka za rady
tak to urob presne tak ako som ti popísala, s malými dávkami a postupne pridávaj ..alebo si na začiatok urob prechádzky dlhšie, aj to by ti mohlo pomôcť ...
nemáš kondičku, tú musíš získať,cvičenie si priberaj.Beh striedaj so svižnou chodzou a uvidíš, že po mesiaci to bude lepšie s tvojou kondíciou.
stravu mam v pohode, nemam problem jest ovocie a zeleninu, prave naopak, s jedlom nemam problem, a viem si zostavit jedalnicek, len s tym cvicenim mam problem.
musíš začať postupne a nie hneď z každého chcieť urobiť 100x cvik .. pri brušákoch, klikoch, drepoch, začni napr s č. 5 a postupne navyšuj .. pri behaní behaj pol minuty, potom sa vydýchaj a takto postupne ... začni bicyklovať, aj to je fajn ..a uvidíš, že kondičku postupne získaš :)) a hlavne uprav stravu, o tej si nepísala nič