Ako zacat?

Príspevok v téme: Ako zacat?
74748

ahoj, poradte ako zacat cvicit, alebo po kolko. Dnes rano som bola behat, po 15 min som nevladala urobit ani krok, vobec nevladzem, ani kliky, brusaky, nic. Urobim par a nevladzem sa postavit. potom ma to prestane bavit, a dokola to iste. mam 178cm, 83kg, musim so sebou niečo robiť, ale neviem ako zacat. Kamaratka hra tenis raz do tyzdna, vcera som bola, a zas to iste, trosku som zahrala a po par minutach som zase nevladala :( vie mi niekto poradit? dakujem

lilyiankaa

tak to urob presne tak ako som ti popísala, s malými dávkami a postupne pridávaj ..alebo si na začiatok urob prechádzky dlhšie, aj to by ti mohlo pomôcť ...

mate59

nemáš kondičku, tú musíš získať,cvičenie si priberaj.Beh striedaj so svižnou chodzou a uvidíš, že po mesiaci to bude lepšie s tvojou kondíciou.

74748

stravu mam v pohode, nemam problem jest ovocie a zeleninu, prave naopak, s jedlom nemam problem, a viem si zostavit jedalnicek, len s tym cvicenim mam problem.

lilyiankaa

musíš začať postupne a nie hneď z každého chcieť urobiť 100x cvik .. pri brušákoch, klikoch, drepoch, začni napr s č. 5 a postupne navyšuj .. pri behaní behaj pol minuty, potom sa vydýchaj a takto postupne ... začni bicyklovať, aj to je fajn ..a uvidíš, že kondičku postupne získaš :)) a hlavne uprav stravu, o tej si nepísala nič