Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatelka sa zacala predvadzat.... zacina mi liezt na nervy

Príspevok v téme: Priatelka sa zacala predvadzat.... zacina mi liezt na nervy
Lukasi

Zdravim, mam priatelku, pozname sa uz od strednej, nechodili sme vtedy spolu, ale po rokoch sme sa dali dokopy kedze cesty zivota opat spojili nase cesty. Obaja mame okolo 30, nebudem specifikovat aby ma niekto nespoznal. Ide oto ze ona uz na skole bola strasna paradnica ktora chcela byt stredobodom pozornosti. Vtedy vsak nemala az take sebavedomie ako teraz po rokoch. Pracuje v sfere zdravotnej. Nebudem tiez specifikovat. Nieje to podstatne napokon.
Idem k veci. Pred par rokmi sa odfarbila na blond a dala si predlzit vlasy. Ked vsak zistila, ze ma s tym uspech u muzov a zeny jej strasne zavidia, tak akoby jej stuplo sebavedomie dvakrat viac. Proste ona nieje hlupa, ved ma aj vysoku, ale to jej spravanie mi pride take hlupe. Proste kam ideme, ona sa potrebuje dat do poopredia, aby si ju kazdy vsimol. Zacne sa rehotat a nahlas smiat. Suchori si vlasy a zacne neprimerane gestikulovat. Najhorsie to je ked ideme niekam sa zabavit, do baru, na discu alebo nejake spoloc. posedenie. Zacala byt strasne namyslena a dolezita. Ona je krasna zena, je vysoka, stihla a s tymi vlasmi, ale ta jej hlupa povaha. Cim je starsia, tym je horsia. Vidim na nej ako sa zmenila. Cim vacsi uspech a odozvu ma u muzov, tym je viac horenos. Na FB si zacala davat fotky, ktore nafotila s nejakym kamosom, co foti modelky. Ona nieje modelka, ma urcite chybycky krasy na tvari a trosku problematicke zubky(farba, tvar), ale inak z dialky je to kraska. Aj ja som bol ohureny ako sa zmenila po rokoch a opeknela, ale ked tak zistujem, je to strasna maska a liska prefikana. Proste ako sa zacne podlizovat muzom. Uz sme aj hodili rec o tom, naco ona odvrkla, ze nech sa nestaram a ci ziarlim. No jasne, ze ziarlim, ved ju chcem mat len pre seba. Navyse ohovara kazdu babu okolo. Kazdu jednu zhadzuje aka je skareda a nemoderna a...Ja neviem co mam s nou robit. Uz rozmyslam o rozchode. Len chcem vediet co si o nej myslite, o tom jej spravani. Preco sa tak zmenila. Co si potrebuje dokazovat. Aj pocet priatelov na FB jej stupol, muzov mam na mysli. Ako sa mam ja citit, ked takto ocividne koketuje s kazdym. Stoji mi zato tato kraska. Vyjadrite sa prosim. NIesom nejaky extra ziarlivec, ale toto sa uz vazne neda vydrzat, ta jej namyslenost a dolezitost damy. Pritom sa niekedy ako dama vobec nesprava, lebo vie aj "pekne" vurgarne slova pouzivat. Zacina mi byt z nej na grc. Dik za vyjadrenia ludia. Rad si vas precitam.

laurora

Loba, ja si myslim, ze s tym tvrdenim "chcem ju pre seba" to moze byt trosku inak. Ja mam totiz velmi podobnu sestru ako tato slecinka, akurat ta moja sestra je ciernovlasa, velmi rada sa predvadza v kuse a vzdy musi byt stredobodom pozornosti. Je strasne povrchna a vsetko sa toci len okolo toho ako vyzera, ake ma vlasy, nechty mihalnice ake ma auto atd. a ma po 30-ke. Jej priatel mi raz povedal, ze je jej luto, ze to vsetko hmotne a aj seba samu ma omnoho radsej ako jeho a vseobecne vztahy medzi blizkymi ludmi. Dokaze si pohnevat hocikoho blizkeho okolo seba, tazko sa s nou vychadza a cely ich vztah sa toci vzdy okolo nej. Preto aj veta, zeby ju chcel mat pre seba by aj v jeho podani mohla zniet v poriadku, lebo nikdy ju mat pre seba nebude. Vzdy bude v popredi najprv ona a len krasa, potom to drahe veci, dlho dlho nic az tak on a rodina, priatelia. Ja neverim, ze sa takyto ludia vedia zmenit. Podla mna su strasne kratozraki a pretoze nevedia co je v zivote dolezite su ich prioritou nepodstatne veci. Lutujem VSETKYCH ludi, ktori sa zapletu sa do takych povrchnnych vztahov, manzelstiev. Ale nikdy nie je neskoro z takeho vztahu odist :)

Loba

Ahoj,
z casti suhlasim s tym, co tu bolo povedane. Ale neda mi nereagovat na to, ako cely SVOJ problem otacas na svoju priatelku.
Jednoducha otazka je, co chces ty sam. Mna osobne zarazila veta niekde v strede svojho prispevku "chcem ju pre seba".
Pozri sa do seba, co mozes spravit so sebou, ak ti toto co momentalne zazivas nevyhovuje. Preco tebe, nevyhovuje to, co menujes? Vadi ti, ze sa nejako sprava, ked ste v spolocnosti, prečo? Citis sa blbo sam pred sebou? Alebo aj ty potrebujes nejako vyzerat pred inymi? Neotacaj to na nu.

cintia

fuuha :D no na ten vek by sa slecna mohla zacat chovat.. Tiez mi nejako nejde do hlavy to ze ,,nie je blba,, a sprava sa tak..
Radsej to skonci co z toho ze je pekna jed je hlupa.. robi hanbu aj tebe aj sebe... Taketo baby su pre nagelovanych a nafuknutych chalanov nie pre normalnych ;)

koopta

Napriek tomu, ze ty o nej tvrdis ze blba nie je, ja si myslim ze je, inak by sa takto nespravala ...zaujima ma co na nej vidis, okrem toho, ze dobre vyzerá , aj ked aj to je relativne, mne sa hentake typy hnusia.

odpovedaaam

ja osobne si tiez myslim ze ma nejaky komplex z detstva alebo teda z mladosti mozno rodicia ju za nieco kritizovali alebo spoluziaci a jednoducho si to preniesla do dospelosti kde si to kompenzuje takymto sposobom...je to trapne a tiez take slecny poznam... je pekna a ziadana a to si uvedomuje..ale to je len na oko podla toho ako si ju opisal...podla mna vnutri je uplne malicka seda myska ktora nevie ako ma inak zaujat a tento sposob sa jej osvedcil...pritom chlapi su tiez navine...nechapem ako mozes s takou koketnou zenou vydrzat ved to je ponizujuce..predpokladam ze ked chodis so zivou barbie tak ty tiez niesi vyzorovo na tom zle..ale prestan na nej lipnut..krasa na vztah nestaci...skor mam pocit ze mas strach sa snou rozist ze si najde nejakeho bohateho a krajsieho s lepsim autom atd bla bla... keby si jej aspon troska ukazal nezavislost liskala by sa aby si ta zas ziskala alebo by ti robila este vacsi naschal..ked ti to vadi vies kolko je krasnych zien ktore sa nepotrebuju predvadzat a stale si nieco dokazovat ale stoja o uprimnost..ja mam dojem ze ma v tebe prilisnu istotu a ze si asi z teba robi srandu..ved ona si ta nevazi to musi byt strasna manipulantka...teda neznasam taketo ovecky co sa prechadzaju po auparku a tvaria sa ako primadony a na ostatne pekne zeny zazeraji a hladaju chyby aj tam kde niesu len aby si nevsimli tie jej... vobec ti ta kraska nestoji za tie zozrate nervy...skus sa odosobnit..a ked nepomaha rozhovor, nieje o com...hadam ta to nebavi stale byt otraveny zo spravania svojej priatelky ktora si mysli ze je nenahraditelna... ved to ta musi vyciciavat z energie...podla mna chodia po svete a aj po slovensku tak isto krasne ale ovela rozumnejsie a vyrovnanejsie zeny....

odpovedam

takisto sa stotoznujem s maoam.
Bud hod vas vztah za hlavu, alebo daj sancu jej samej sa zmierit s nizkou sebauctou. To dievca priam az krici to, ze sa neciti hodnotna a preto si umelo svoju hodnotu vynucuje ponizovanim. ohovaranim inych zien a pritahovanim pozornosti inych muzov. Keby bola sama pre seba hodnotna, ani tie umele vlasy by nepotrebovala. Je rozdiel mat svoj styl a rozdiel maskovat komplexy. Takze ak ti na nej zalezi, skus sa s nou otvorene porozpravat, co ju asi bude velmi, velmi boliet a bude to odmietat, ale urcite sa nad tym zamysli alebo sa s nou rozid. myslim si vsak, ze v oboch pripadoch bude vysledkom rozchod. To uz je na tebe, co citis. Ale to jej spravanie je urcite neznesitelne. No ona stastna napriek tomu nie je, ver mi, ze nie je....

ktk

uplne suhlasim s Maoam ..... presnejsie sa to ani nedalo vystihnut :-) a co sa tyka rady tazko je radit ked ty k nej nieco citis no z mojho pohladu vam to aj tak nevydrzi ...uz len cakam kedy jej to akoze sebavedomie stupne do hlavy tak ze jej nebudes stacit a bude chciet ineho "vhodnejsieho" k sebe... uplne ma pomylene hodnoty a nwm ci si s nou vies predstavit buducnost a deti( ci ich vobec chce aby si nahodou nepokazila postavu)...a na to ze ma okolo 30 spravanim menej taketo afektovane namyslene su mozno nejake 20rocne zaby ale dospela zena?

brdokoki

to mas peknu p*cku za frajerku. Mozno si s tou blond hrivou pripada ako Marilyn Monroe a preto sa tak predvadza. Alebo ako Madonna si pripada ci Britney Spears? :DDD
mozno jej rodicia v destve prilis zdoraznovali aka je krasavica a teraz si to kompenzuje aj u muzov. S tou nikdy stastny nebudes. Stale ta bude hryzt to ze sa nanu ini muzi lepia. Ja by som s takou p*ckou nevydrzal ani hodinu. To len tak pomilovat a naschledanou :D