Dlhodobo mam zvacsenu krcnu mandlu, včera večer sa to zhoršilo ... Cez deň som jedol zmrzlinu a pil víno ... To som jedol už aj predtým takze neviem či zo mohlo spôsobiť to. Teraz mam v mandli stále nieco biele, striekam si stopangin, cítim sa ako keby som mal anginu, strašne nepríjemný pocit v hrdle, hrdlo však nieje zapálené. Nemám ani teplotu. Ale tabletky alebo pod. by som mal brať? Ak by som bol na Slovensku tak by som šiel k doktorovy ale niesom. Aby nestačilo mam aj písomne maturity takze doma ostať nemôžem. Viete o niečom co by mi mohlo pomôcť??
Krcne mandle - dlhodobo zväčšené, náhle zhoršenie
Hej to viem, ani mne to asi nezaberie ... Do mandlí sa antibiotika veľmi nedostanú kedže tam prúdi malo krvi :// Doberiem ich, budem si na ne striekat antisepticky sprej a uvidím... Celkovo mi je tak ako keby som bol neviem ako chorý, všetko ma bolí... Dúfam že v utorok mi bude aspoň kúsok lepšie ... Ty máš tento problém už ako dlho??
Dalacin je silné antibiotikum,ale mne nepomohlo. Už počkaj s ostatnými prípravkami.
Už pre istotu beriem antibiotiká (Dalacin C). Bioparox by som vedel zohnať ale už beriem Dalacin takze asi nie. Teplota je okolo 37 stále :/ už v utorok mam 2 písomne ...
Ahoj,
ja som na tom úplne rovnako. Pokiaľ by si bol v SVK tak by som Ti vedela poradiť Bioparox, ale takto je to ťažké.
Neviem kde študuješ, ja študujem v Maďarsku na VŠ a podľa toho ako píšeš, že máš písomné maturitné tak sa to dá aj u Teba predpokladať, tak si skús zakúpiť Dorithricin čo sú pastilky, mne pomohli. Taktiež je fajn aj Fluimucil - čo rozpúšťa hlieny, čiže lieči zadnú nádchu.