Zdravim.Dúfam že si niekto najde čas a prečíta si čo napíšem.Takže,ked som bola mala (teraz mam 18)..vtedy som mohla mať okolo 6-7rokov tak sa mi dosť často stávalo že ked som šla spat po čase som mavala iste vidiny alebo skor halucinacie.V izbe mi vždy svietilo male svetielko pretože som sa bala tmy.Po čase ticha som videla osoby nikdy nie do tvare len cierne postavy dosť ostro ohraničene nato aby som to nazvala vidninou v tme.Chodili ku mne nie po jednej ale naraz a často sa opakovali akoby ste vratili video o par sekund dozadu a pustili znova.Nepočula som hlasy teda nie v tomto obdobi predtym občas ano.Trvalo to par rokov a vždy som s plačom končila v maminej posteli ale po čase sa to začalo stupnovat stavalo sa mi ,že som sa zlakla alebo dokonca už aj bala mami.Každý den som mala strach zaspat aby to znova neprislo taky strach som už v živote nemala.Preto sa chcem spytat či to mohli byt priznaky nejakej psychickej choroby..alebo ako mi vravia ini..som senzibilna osoba..Vopred dakujem za odpovede.
Schizofrenia alebo senzibilna osoba
momistas no už to nemavam ale bolo to ešte ked som bola uplne hore jednoducho ked som chcela zaspat vtedy to prišlo..a ked som bola sama hlavne..a čo sa týka toho spanku..už od malicka mam take sny su neskutocne realne ovladam si sen ako chcem som plne pri vedomi ale už sa mi stalo ze som akoby zila v sne a vedela som ze sa musim zobudit aj som chcela ale nešlo to..alebo bežne zdvíham telefon v sne namiesto v realite aj ked si nakoniec uvedomim ze sa musim zobudit a až potom ho zdvihnut..
srnka93 už s ami to nestava par rokov ale môžem zato povedat že sa občas v noci budem s zvláštným pocitom akoby niekto bol v mojej izbe..takisto som pred 2rokmi zacala veštit ludom z kariet..a musim povedat vždy mi to vyslo aj ked to vacsinov boli smutne veci kamaratke som vyvestila ze jej niekto blizky umre..netusila kto by to mohol byt kedze vsetci v jej rodine boli zdravi..ale stalo sa.. neskor asi po pol roku som jej vestila znova a povedala som jej ze za nejaky cas spozna osobu ktoru bude mat velmi rada ale bude falosna,bude ju vyuzivat a ich vstah skonci akurat tak strachom z tej osoby ..a to tiež vyslo a dalsich X pripadov co som veštila..
Ahoj... neviem to definovat ale mna casto niekto navstevuje tymto sposobom.. verim skor na duchovnu stranku veci ako na to ze by som bola schizofrenik... pretoze som normálne fungujuci clovek inak :) hold niektori mame taku danost... niekedy vdaka tomu viem co sa stane... znie to mozno strasidelne ale myslim ze by si sa toho hlavne nemala bat... strach nasobi vsetko :)
a máš to ešte stále? a kedy máš tieto vidiny? keď si už v polospánku alebo si ešte úplne hore? prečítaj si o spánkovej paralýze aj tu napr. cs.wikipedia.org. Možno je to ono. Píšem z vlastnej skúsenosti, tiež som to mávala a som si myslela, že som buď bláznivá alebo vidím duchov ale časom teda vekom to pominulo a prišla som aj na to čo to vlastne bolo :)