Mám 16 rokov, niekedy so mnou pekne trieska puberta, ale aj tak nie som žiadne problémové dieťa. Nie som totiž ten typ, čo chodí každý piatok/víkend na záťah, nepijem, nefajčím, skrátka si myslím, že je to so mnou v pohode. Lenže rodičia, hlavne otec, mi neustále prikazuje, aby som stále nesedela v izbe ale vypadla na chvíľu von, hovorí mi, že tu raz stvrdnem alebo zhnijem a mne to vôbec nerobí dobre. On totiž nechápe, že rada bývam sama. Preboha, niektoré decká presedia celý víkend za kompom, večer idú von a stále dokola to isté. Mám pocit, že by bol môj oco radšej, keby som bola presne taká. Lenže ja som radšej doma, uvarím si čaj, čítam knihy, počúvam hudbu, občas si vyjdem s kamarátkou do mesta, s kamarátom sa prejsť, no mojim rodičom akoby to nestačilo. Mne samota neprekáža a keď sa už ocitnem v spoločnosti, viem sa príjemne odviazať, ale nie je to ktovieako často. Neviem teda či som fakt taký nespoločenský typ len kvôli tomu, že nechodím na diskotéky, neviem teda či je chyba vo mne, a síce som tínedžerka a niečo také nie je nezvyčajné, aj tak ma to trápi.
Chcem jednoducho vedieť Váš názor.
Rodičia mi občas vedia pekne pokaziť deň
Jenny, co takto nejakym sposobom rodicov zasvatit do toho, co sa na tych zabavnych diskotekach deje?To potom bude priam nadseny, ze si doma, este ti aj knihu a caj prinesie.
zewa, v škole je to asi tak, že tam chodím veľmi rada, ak nerátam učenie, pretože sme super kolektív, myslím ako trieda, že tam sa baví každý s každým. Veľa kníh ma baví, neviem, najviac asi beletria :)
inak vám všetkým ďakujem za odozvy a Prezyvka55 - ur so funny, sooo funny :D
Asi sa chcu nerusene milovat :D :D
Je pekne, skoda trcat vnutri. Vezmi knihu, deku, caj a keksiky a chod von.
presne ako by si pisala o mne v tvojich rokoch :D
dieta introvert to ma u rodicov extravertov vzdy tazke, pretoze ho nedokazu pochopit
zmenit sa to neda, pretoze je to dane od narodenia, musia sa zmierit s tym, ze ina nebudes, koniec koncov introverti su vnutorne velmi bohati ludia, len su v mensine v tejto spolocnosti
Pokial si ty s tym v pohode a samota nie je len nejakou zasterkou problemov, tak to rodicom vysvetli tak, ako tu nam. Aka si v skole, v triede? Ake knihy ta bavia? :) Tiez ich milujem.