Ahojte.
Hladam psychiatricku v Ba, s ktorou mate aj osobne skusenosti. Najlepsie taku, ktora pacienta neodbije behom minuty len receptom. (A aby nebola suktomna). Dakujem.
Psychiater Bratislava - kontakty
Otazka 1, chcela som niekoho overeneho a v poistovni by mi mozno dali kontakty, ktore si mozem najst aj na internete. Chcela som info o takom, s ktorym mate aj osobne skusenosti.
Prečo sa nespýtaš tam,kde by ti mali zabezpečiť služby?tam kde platíš?v zdravotnej poisťovni?
Amelie, velmi dakujem. Len dufam, ze sa mi podari najst niekoho co najskor:(
Skoda :/ je to celkom dobra psychiatricka, prvykrat ked som tam bola viem ze som tam bola hodinu, a potom aj dalsie razy...ked mi bolo nahovno z liekov som jej aj volala, nikdy ma neodbila. Tak skus este presondovat toto forum.
Drzim palce, nech na nejakeho dobreho natrafis. Dobry psychiater alebo terapeut nad zlato.
Amelie, tej som volala, neprijima novych pacientov:(
Ved prave, chcem sa dat dokopy, ale psychiatricka, ku ktorej chodim- kontrola 1x za 2 mesiace, a aj ked nikoho nema v cakarni, behom minuty som vybavena.
Vcera som skusala viac kontaktov- cez email, ale bud su sukromni, alebo neprijimaju novych pacientov:( Uz neviem, kde hladat. A ked som skusila "neosvedcene", tak to dopadlo takto ako je to teraz:( A na sukromnych nemam peniaze.
Tak najst statneho psychiatra a dobreho...hmm. Ja mam osobnu skusenost s Mudr. Banovskou v Ruzinovskej nemocnici, treba zavolat a spytat sa. Neviem ci sa teraz u nej plati ci nie. Ja som sa potom odstahovala z BA cize som bola u nej len parkrat, ale je to mila osoba.
mat dobreho psychiatra ak sa chce clovek dat dokopy je dolezite.