Psychiater Bratislava - kontakty

weja-weja

Otazka 1, chcela som niekoho overeneho a v poistovni by mi mozno dali kontakty, ktore si mozem najst aj na internete. Chcela som info o takom, s ktorym mate aj osobne skusenosti.

amelie27

Skoda :/ je to celkom dobra psychiatricka, prvykrat ked som tam bola viem ze som tam bola hodinu, a potom aj dalsie razy...ked mi bolo nahovno z liekov som jej aj volala, nikdy ma neodbila. Tak skus este presondovat toto forum.
Drzim palce, nech na nejakeho dobreho natrafis. Dobry psychiater alebo terapeut nad zlato.

weja-weja

Amelie, tej som volala, neprijima novych pacientov:(
Ved prave, chcem sa dat dokopy, ale psychiatricka, ku ktorej chodim- kontrola 1x za 2 mesiace, a aj ked nikoho nema v cakarni, behom minuty som vybavena.
Vcera som skusala viac kontaktov- cez email, ale bud su sukromni, alebo neprijimaju novych pacientov:( Uz neviem, kde hladat. A ked som skusila "neosvedcene", tak to dopadlo takto ako je to teraz:( A na sukromnych nemam peniaze.

amelie27

Tak najst statneho psychiatra a dobreho...hmm. Ja mam osobnu skusenost s Mudr. Banovskou v Ruzinovskej nemocnici, treba zavolat a spytat sa. Neviem ci sa teraz u nej plati ci nie. Ja som sa potom odstahovala z BA cize som bola u nej len parkrat, ale je to mila osoba.
mat dobreho psychiatra ak sa chce clovek dat dokopy je dolezite.