Zdravim.
Ako som uviedol v popise, som uz 3 mesiace vegetarian, cize nejem maso. Rozhodol som sa tak po navsteve vegetarianskej restauracie v Brne, kde mi to zachutilo, chodil som tam pravidelne, a tak som si povedal ze to skusim a bavi ma to.
Samozrejme zvyk je zvyk, určite si niekedy ešte príležitostne maso dám, zatial som si nedal, ale takto keď ho nejem vobec sa citim lepšie aspoň čo sa týka trávenia.
Mal som ale občas problem s tým, že som sa cítil unavene. Nevedel som čím to mam z toho že, myslel som ze z nedostatku proteinov, tak som skusal pravidelne pit Sojový protein ( mimochodom odporucam velmi dobry, chutny, nepeni a nenaduva_
Ono to pomohlo ale stale som sa necitil uplne super..
Tak mi babka odporucila Ovsene vločky, fakt lacna a velmi vyzivna vec, dobra na ranajky k ovociu a velmi nabudi.
Posledne 2 dni som skusil experiment, kde som sa rozhodol rozvrhnut si stravu tak, aby som nebol behom dna nejak extra hladný.¨
Ráno: Pomaranč, mango, ovsené vločky
Desiata: Jahody, banány, hrach
Obed: Vegetarianske menu na obede, indicka kuchyne
Olovrant: rozne druhy orechov
Večera: Ryža s avokadom, zeleninovy šalat, bazalkove pesto
Prišiel som na viditelnu zmenu, ze som sa citil ovela zivsi a energickejsi, ked som zacal jest pravidelne tak, ze som nebol skoro nikdy velmi hladny pocas dna, a takisto to ovocie a ovsene vlocky na rano robia svoje.
Niekto nejake osobne skusenosti/ rady?? dakujem