Ahojte. Minuli týžden som sa rozhodla zhadzovat prebytočné kilogramy. Povedala som si ze jar je nato ideálne obdobie . Tešila som sa z každého úspechu a cítila som sa výborne . Ale potom prišla osoba , ktorá zo všetko zničila . Absolútne ma zdeptala . Viem ze keď som sa už raz rozhodla nemala by som to vzdávať ale moja motivácia odišla spolu s ňou . Už nemám silu začínať od začiatku . Prosím poraďte mi ako znovu získať motiváciu .
Stratila som motiváciu
praveze by si mala tie jej reci ze ti neveri zobrat ako motivaciu s tym ze ved pockaj mami ja ti ukazem ze ci na to nemam budes oci vyvalovat este :-D horsie ako taketo reci od matky su od priatela to zas poznam ja a vysledok? -10kg a z priatela je byvaly :-D a som mu vlastne za to vdacna nebyt jeho mozno by som to nikdy nedokazala :-)
Redka: si veľmi milá ze mi tak veríš dúfam ze sa mi to podarí . A dám ti vedieť
drzim palce... daj vediet ako sa ti dari priebezne ;)
Redka: nie moja matka nieje modelka a práve preto si ma mne od detstva riešila svoje komplexy. Moja výška je 167 cm a váha 72 kg môj cieľ je 60 kg
Veľmi pekne Vám všetkým ďakujem za podporu už som sa rozhodla ze nemá zmysel sa ďalšie mesiace trápiť koli mojej nepodarenej matke a preto som sa rozhodla ísť si za svojim cieľom a aj koli tomu ab som svojej matke dokázala ze niesom taká neschopná ako si mysli. A dúfam ze jej to vyrazí dych ze som sa nezložila ako to ona plánovala .
a inac tvoja mam je na tom ako? aku ma postavu? je to modelka??
no... skus taku tu opacnu reakciu... namiesto toho, aby ta to odradilo, tak nech ta to posilni na tvojej ceste... a odmenou ti budu jej vypliestene oci na tvoju novu figuru... inac aku mas vlatne postavu? aku mas vysku vahu a po com tvoje srdce pisti? co by si chcela dosiahnut (myslim co sa postavy, vahy tyka)?
Karolinka poviem ti len tolkoto k tvojej teme...
Mrzi ma,ze ked som bola v tvojom veku reagovala som takisto ako ty. Vtedy som totizto este nevedela,ze mam mat iba svoju hlavu,svoj nazor a od ostatnych si ho mam len vypocut. Teraz viem,ze ked ma niekto zhadzoval alebo demotivoval,ci uz to bola moja mama alebo sestra alebo partner,ako vidis boli to tito ludia hlavne...tak to bolo len preto,ze mi zavideli tu moju odvahu a odhodlanost. Oni boli uplne ini a nespokojni sami so sebou a preto ma davali dole.
Ja len tolko :-)
Redka:Aj ked to nerada priznavam ta osoba je moja mama. Nikdy sme spolu nemali pekny vztah. Povedala mi ze nikdy som nemala dokonalu postavu a preto si mysli zesa mi to nikdy nepodari. Vedele som sice ze ked sa to dozvie bude reagovat nejak takto (dozvedela sa to ako posledna lebo snou uz davno nebyvam , odstahovala som sa ked som mala 16 a dnas mam uz 25) ale nevedela som ze ma to az takto zoberie.
Jessical to ta obdivujem pretoze ja vzdy tam chytim najvacsiu depku a hlavne ked vidim tie vychrtle teenagerky a ako moze niekto zavesit na stojan na ktory sa davaju male veci z kabinky velkost xs. Preto nikdy nechodim pocas diety do obchodov.:-)