Ludský upír

Viktor

Dobrý deň. Volám sa Viktor. Mám 23 rokov.
Dlho som premýšľal, či sa niekomu môžem zdôveriť.
Asi pred rokom a pol som dostal obojstranný zápal pľúc.
Bol som hrozne chorý. Mal som vysoké teploty a myslel som že umriem. Ani po týždni v nemocnici mi nebolo lepšie... Jedného dňa, myslím že to bola streda, prišla na návštevu moja priateľka. Bol som šťastný že ju vidím. Obímali sme sa, bozkavali tak vášnivo.... Až som zabudol ako mi je hrozné. Chcel som iba ju. V tomto som dostal chuť, alebo som skôr túžil napiť sa. Nechcel som jej ublížiť, ale jediné na čo som myslel bola jej krv ako jej prúdi v tele a aké úžasné by bolo napiť sa. Vedel som že keď sa napijem tak všetko utrpenie skončí. Snažil som sa jej to vysvetliť. Najprv si myslela že zartujem, neskôr že som sa zbláznil. No keď má videla ako sa jej rúcam pred očami, asi pochopila,neviem.... Urobila krátky rez pod zápestím..... Úprimne neviem čo sa stalo potom. Pametám si ako prišla sestrička a vzala ju na ambulanciu, aby ju ošetrila. Ja som medzi tým vstal zo stoličky a ľahol si na posteľ. Vstal som až na druhý deň. Cítil som sa úžasne, všemocne. Uzdravil som sa prakticky cez noc.... Keď som prišiel domov, ako prvé som volal priateľke. Ta mi povedala že má už nechce vidieť. Šiel som za ňou asi 3krát no stále mi vravela len to ako má nechce vidieť. Nechápal som to. Čo sa mňa týka, cítil som sa úžasne. Zvláštne že somnou rozchod nezamaval. Takto to bolo asi pol roka. Po pol roku som sa začal cítiť zas čudne. Bol som čoraz viac nervozny. Na ženách má najviac vzrušovala ich teplá šladķá krv. Pokračuje to do dnes. Nemôžem isť von, nemôžem sa s nikým stretávať. Cez deň som prakticky nepoužitelý. No keď žájde ta prekliata horúca guľa za obzor, tak sa narodim. Mám pocit ako keby som sa zrodil každý večer. Mám strach len sám zo seba, a toho čoho som schopný .... Flash_26@azet.sk

Filipova

Ach, uz rok a pol sa pasujem s podobnym problemom, takze ti Hviezda uplne rozumiem..

Tiez mi radia usmievat sa, byt mila... ale ja sa nedokazem pretvarovat... hrozne ma to vsetko vycerpava...

pufpuf

hviezda, na ludskych upirov je iba jedina ucinna metoda: musi im vysielat lasku. znie to sibnuto, zvlast ked clovek ich ma plne zuby a vovnutri ich az nenavidi. ale tie energie su raz take, ze len energia lasky toto dokaze zastavit a nedopusti, aby sa ti uvolnila aura a ona z nej nieco vycucla pre seba. raz som to videla nakreslene ako to prebieha. ked v sebe dokazes tu lasku nejako vyprodukovat a potom to vysielat na nu, akoby sa ti uzavrela na okraji tvoja aura, ta laska tam urobi taky pevny obal a dovnutra potom prejde zas len laska. nic negativne ta nemoze ohrozit ani ziadna energia z teba nemoze uniknut. da sa to naucit. pozri si niekde navod na internete, alebo na youtube. aby si videla ako sa to deje a co s tym.

hviezda01

už prešiel dajaký čas a ja som tu furt,a musím povedať,že je to horšie a horšie...jediné,čo ma tu drží,je výplatná páska..:-D

hviezda01

no veď to,mne je tiež nadriadená...keby som nebola na nej pracovne závislá,tak by som sa už asi neudržala..som zvedavá,ako dlho to tam vydržím..

emalea

sama neviem, chce to veľa-veľa sily a odvahy, najlepšie na tom bolo, že to bola moja nadriadená /nemohla som ju ani do prdexe poslať!! keď tak len potichu!! nikdy som neverila na ľudských upírov, až kým som to sama neokúsila, keď sa aj stretávam s bývalými kolegovcami, každý mi potvrdil, že ONA tú energiu skutočne vysávala...ale mám poučenie do života....ľuďom tohto typu sa od istej doby oblúkom vyhýbam!!!