Ahojte :) takže mam 16 rokov. Meriam asi 158-9? a mam len 45 kíl :) chcela by som presiahnuť aspoň tu 50-tku. Nemáte nejaky učinny spôsob (samozrejme okrem toho že mam veľa jesť, to nepomôže mam rýchly metabolizmus)
Chcem pribrať
Ahoj,aj ja ked som mala 16 rokov,mala som 47kg,ale pri vyske 169cm.a zzrazu,ako som zacala uz riadne dospievat,som za rok pribrala 10kg :-D dievcata v takomto veku su vacsinou stihle,ale to sa vo vacsine pripadov zmeni a v 20ke vyzeraju uz uiplne inak!
Ahoj, Kika.
Nikto od teba nežiada, aby si jedla príliš veľa, povedzme 6-7x do mňa poriadne porcie, pretože to jednak zaťažuje tvoj žalúdok a trávenie, a jednak, ak z toho aj priberieš, budú to len samé tuky a tie sa ti budú ukladať práve tam, kde si to najmenej želáš.
Ja som to dlhý čas riešila len jedlom, a pribrala som maximálne kilo.
Ak ti môžem poradiť, začni cvičiť. Nie preto, aby si chudla, pretože cvičením sa nechudne, ale naberá sa svalová hmota. A čo je fajn, svaly sú ťažšie než tuk, takže ak sa do toho oprieš celým svojim ja a zotrváš v tom, nielenže budeš vyzerať dobre, naberieš na váhe a budeš sa cítiť lepšie. Pretože cvičenie pomáha z veľkej časti psychike :) Samozrejme, nezabudni na stravu. Ty ako štíhla máš tú výhodu, že môžeš jesť hocičo, ale dbaj na to, aby bolo to \"hocičo\" kvalitné a zdravé. Takže sa pokojne stravuj 5-6x do dňa ako normálny človek. Bohaté raňajky, na desiatu ovocie, normálny obed, na olovrat povedzme znova ovocie, na večeru čo len chceš. Jedz zdravo, cvič tvrdo a po čase uvidíš, koľko sa toho zmení ;) Na nete je kopu cvikov, videí, blogov, obrázkov a rád, ktoré čakajú len na teba.
Držím palce ;)