Chcem pribrať

silviokll

Ahoj,aj ja ked som mala 16 rokov,mala som 47kg,ale pri vyske 169cm.a zzrazu,ako som zacala uz riadne dospievat,som za rok pribrala 10kg :-D dievcata v takomto veku su vacsinou stihle,ale to sa vo vacsine pripadov zmeni a v 20ke vyzeraju uz uiplne inak!

viktam

Ahoj, Kika.
Nikto od teba nežiada, aby si jedla príliš veľa, povedzme 6-7x do mňa poriadne porcie, pretože to jednak zaťažuje tvoj žalúdok a trávenie, a jednak, ak z toho aj priberieš, budú to len samé tuky a tie sa ti budú ukladať práve tam, kde si to najmenej želáš.
Ja som to dlhý čas riešila len jedlom, a pribrala som maximálne kilo.
Ak ti môžem poradiť, začni cvičiť. Nie preto, aby si chudla, pretože cvičením sa nechudne, ale naberá sa svalová hmota. A čo je fajn, svaly sú ťažšie než tuk, takže ak sa do toho oprieš celým svojim ja a zotrváš v tom, nielenže budeš vyzerať dobre, naberieš na váhe a budeš sa cítiť lepšie. Pretože cvičenie pomáha z veľkej časti psychike :) Samozrejme, nezabudni na stravu. Ty ako štíhla máš tú výhodu, že môžeš jesť hocičo, ale dbaj na to, aby bolo to \"hocičo\" kvalitné a zdravé. Takže sa pokojne stravuj 5-6x do dňa ako normálny človek. Bohaté raňajky, na desiatu ovocie, normálny obed, na olovrat povedzme znova ovocie, na večeru čo len chceš. Jedz zdravo, cvič tvrdo a po čase uvidíš, koľko sa toho zmení ;) Na nete je kopu cvikov, videí, blogov, obrázkov a rád, ktoré čakajú len na teba.
Držím palce ;)