Zdravím, pred štyrmi rokmi som chodil s jedným dievčaťom, ktoré som následne opustil kvôli tomu, že som ju nechcel zatiahnuť do svojich problémov. Rozišli sme sa teda pozvoľne počas nástupu na strednú školu.
Ak sa nám za tie roky podarilo párkrát sa stretnúť a dlhšie sa porozprávať, konverzácia medzi nami prebiehala úplne v pohode a vždy sme si mali čo povedať. Párkrát sa mi zdalo, že opäť medzi nami preskakuje iskra, ale kvôli vyššie uvedenému dôvodu som sa k nej vrátiť nechcel. Keďže ju však stále mám rád, dal som si však predsavzatie, že akonáhle sa problémy vyriešia a ona bude mať stále záujem, navrhnem jej aby sme sa k sebe vrátili.
Dnes už som sa z problémov dostal a navyše sa mi s ňou v posledných týždňoch podarilo opäť stretnúť, pričom som opäť mal pocit, že sa jej stále páčim. Po tak dlhom čase mám ale obavy z prípadného odmietnutia, navyše sa nám obom blížia maturity a neviem, či by sa všetok ten stres z tohto obdobia nepreniesol aj do nášho vzťahu. Chcel by som Vás preto poprosiť o radu, akým spôsobom sa jej ozvať (škola/SMS/Facebook...) a či s pozvaním neotáľať alebo naň počkať až po maturitách. Vďaka za všetky odpovede :)