Vyrážky po oholeni tam dole

Nika5278

Milý RNG.
Nechápem, prečo by to mala byť módna záležitosť. Myslíš, že sa holím lebo to je teraz hitom? Vôbec nie. Chlpy svrbia, škrabú a nie je vôbec príjemné sa tam dole obchytkávať, aby som sa poškrabala. Už v puberte to bolo nepríjemné, proste chlpy museli, musia a budú musieť ísť dole.

Ivka 1

Sykorka pomohol by balzam po holení , ktorý je na prírodnej báze . Osvedčilo sa mi aj potretie oholeného miesta aloe deodorantom bez alumíniových solí. Nemám po deplilácii žiadne nepríjemné pocity. Skúšali ste už nejaký ?

RNG

Holit sa na tych citlivych miestach je modna zalezitost, , co nie je zdrave. Priroda tam dava ochlpenie na ochranu.
Drviva vacsina zien na svete sa tam neholi, len v poslednom case sa tato absurdna moda zavadza akoby "nevyhnutnost na hygienu".
To je ale loz a sami vidite nasledky na sebe mnohe.

sykorka

Dobry den som starsia zena chcem sa starať o seba a som zufala ked sa oholím v intímných partiách tak mám vyražky až je to hnisavé a riadne bolavé mám vsetko svoje som velmi čistotná a hambím sa vyzliecť pred lekárom a vôbec by som sa nevyzliekla pred chlapom nemávala som to ale teraz je to strašné dakujem Vam za pomoc

Daduska13213

.... ahoj, mne veľmi pomohlo keď som začala používať penu na holenie gilette a aj kvalitnejšie žiletky od nich a po oholení si vždy dám telové mlieko na ukľudnenie pokožky.