V našej triede máme jedno dievča nieje veľmi obľúbena a sama o sebe važne nehovorí pekne ..jej sebavedomie je veľmi zlé a tak som si pomyslela že ju zavolám vonku.Len jedná vec ktorá ma trápy su nazori iných na to že ským to idem vonku :/ Prečo každy sudi len podla vzhladu ..čo to ma byť? a kam sme sa to dostali? Povahou je veľmi milá a strašne v pohode :)
Hnusná doba
citila by si sa vonku lepsie s kamoskou tip top oblecenou a naymslenou povrchnou nanou, s ktorou sa neda o nicom rozumnom kecat a vkuse sa obzera v zrkadle? ja urcite nie...unudia by som sa s nou k smrti.
vadia ti povrchni ludia, ale tu dobu tvorime my, kazdy jedinec, ak chces, aby to tak nebolo, musis zacat od seba a prestat mysliet nato, co si pomyslia ostatni, hlavne ked ide o taku strasne povrchnu vec, ako nevziat kamosku von , lebo nie je pekna.... Na ostatnych nazory co si budu ohladom toho mysliet ti zalezat nemusi a vysvetli im, ze u ludi su aj cennejsie hodnoty, ako to, ako vyzera, este si mlada a ovplyvnitelna vacsinou, ale vekom to sama pochopis.