V našej triede máme jedno dievča nieje veľmi obľúbena a sama o sebe važne nehovorí pekne ..jej sebavedomie je veľmi zlé a tak som si pomyslela že ju zavolám vonku.Len jedná vec ktorá ma trápy su nazori iných na to že ským to idem vonku :/ Prečo každy sudi len podla vzhladu ..čo to ma byť? a kam sme sa to dostali? Povahou je veľmi milá a strašne v pohode :)
Hnusná doba
áno už sme boli vonku :D dosť som si snou rozumela aj sa mi zdôverila s nejakymi vecami :/ až mi jej prišlo ľúto ....určite snou ešte pojdem, nieje to lachké si nevšímať nazory iných ale budem sa velmi snažiť :)
no co, uz si ju zavolala von, ci cakas na schvalenie od bandy chudakov?
Jasné. Chod s nou von. Hádam tí ostatní nebudu diktovať, čo mas robiť. Poznám jedného chalana, ktoremu sa všetci v triede smiali a on mal z toho až psychické problému. No jedneho dna aj napriek tomu, ze mu ostatni hovorili, ze čo to robi, sa jeden jeho spoluziak s nim zacal baviť. Nevies si predstavit, ako pomohol tomu chalanovi, jeho mama ho povazuje za svätého :) a hru aj ked chalani hovorili, ze nech sa s nim nebavi, casom ho prijali aj oni, lebo ak chceli byt s tým druhym museli byt aj s tým, ktorrho nemali radi. Je super niekomu takto zmenit zigot. Uvidíš, ako ti bude vdacna. preto neváhaj.
co sa bojis ze ta ostatni vyprdnu z kolektivu? Nemas sebavedomie. Mozes kaslat nato co ostatni si myslia. Ona moze byt v podode holka ale ty namiesto toho aby si sa s nou skamaratila tak drzis s tlupou hlupakov. Ano kazdy musi byt in a krasny a mat tie "spravne nazory" len aby ho kolektiv prijal. Trosku je iny nesprava sa ako ostatni debili tak uz je mimozemstan.
mozno uvidia aj ini, ze je fajn ktory nemaju v hlave piliny a ti , co tie piliny v hlave maju , na tyc nazoroch ti akoze zalezi? Nebud smiesna...
Diki za názori asi by som mala prestať myslieť na to čo si pomyslia iný :)a nie nechcem ju vziať vonku iba z ľutosti ale pretože sa mi zdá v pohode a super baba a je mi ľúto že to ostatný nevidia
Chces ju vziat von iba z lutosti? Pokial Nie, mozu Ti byt ostatni ukradnuti, so ako, tak nechod
lorrines, viem kam tym mieris, ale ak su v kolektive taketo vztahy, potom nie je jednoduche byt iny
Neznášam takéto názory, ty sama by si mala asi v hlave prehodnotiť isté veci, keď ti tak záleží, čo hovoria druhých. Ja by som mohla názory iných zvysoka..vieš čo...okašlať...
urcite s nou chod von ak si rozumiete, uvidis ze casom pridu k rozumu aj ostatni v triede, ak nemaju v hlave len "seno". mozno ich prave tvoj postoj presvedci, ze aj ta baba je celkom fajn :D
doba je sice povrchna,ale aspon ta u nas nikto neukamenuje, ani neupali ako v stredoveku, to bola naozaj zla doba,myslim ze dnes su ludia citlivejsi, ale bud su este nevyzreti alebo az prilis stavaju na nepodstatnych veciach ako vyzor a dolezite im unikne