Hnusná doba

Príspevok v téme: Hnusná doba
kadsjfioew

V našej triede máme jedno dievča nieje veľmi obľúbena a sama o sebe važne nehovorí pekne ..jej sebavedomie je veľmi zlé a tak som si pomyslela že ju zavolám vonku.Len jedná vec ktorá ma trápy su nazori iných na to že ským to idem vonku :/ Prečo každy sudi len podla vzhladu ..čo to ma byť? a kam sme sa to dostali? Povahou je veľmi milá a strašne v pohode :)

kadsjfioew

áno už sme boli vonku :D dosť som si snou rozumela aj sa mi zdôverila s nejakymi vecami :/ až mi jej prišlo ľúto ....určite snou ešte pojdem, nieje to lachké si nevšímať nazory iných ale budem sa velmi snažiť :)

hlp3

Jasné. Chod s nou von. Hádam tí ostatní nebudu diktovať, čo mas robiť. Poznám jedného chalana, ktoremu sa všetci v triede smiali a on mal z toho až psychické problému. No jedneho dna aj napriek tomu, ze mu ostatni hovorili, ze čo to robi, sa jeden jeho spoluziak s nim zacal baviť. Nevies si predstavit, ako pomohol tomu chalanovi, jeho mama ho povazuje za svätého :) a hru aj ked chalani hovorili, ze nech sa s nim nebavi, casom ho prijali aj oni, lebo ak chceli byt s tým druhym museli byt aj s tým, ktorrho nemali radi. Je super niekomu takto zmenit zigot. Uvidíš, ako ti bude vdacna. preto neváhaj.

zaprdok

co sa bojis ze ta ostatni vyprdnu z kolektivu? Nemas sebavedomie. Mozes kaslat nato co ostatni si myslia. Ona moze byt v podode holka ale ty namiesto toho aby si sa s nou skamaratila tak drzis s tlupou hlupakov. Ano kazdy musi byt in a krasny a mat tie "spravne nazory" len aby ho kolektiv prijal. Trosku je iny nesprava sa ako ostatni debili tak uz je mimozemstan.

karolinka122

mozno uvidia aj ini, ze je fajn ktory nemaju v hlave piliny a ti , co tie piliny v hlave maju , na tyc nazoroch ti akoze zalezi? Nebud smiesna...

kadsjfioew

Diki za názori asi by som mala prestať myslieť na to čo si pomyslia iný :)a nie nechcem ju vziať vonku iba z ľutosti ale pretože sa mi zdá v pohode a super baba a je mi ľúto že to ostatný nevidia

lorrines

Neznášam takéto názory, ty sama by si mala asi v hlave prehodnotiť isté veci, keď ti tak záleží, čo hovoria druhých. Ja by som mohla názory iných zvysoka..vieš čo...okašlať...

Cariboo

urcite s nou chod von ak si rozumiete, uvidis ze casom pridu k rozumu aj ostatni v triede, ak nemaju v hlave len "seno". mozno ich prave tvoj postoj presvedci, ze aj ta baba je celkom fajn :D

doba je sice povrchna,ale aspon ta u nas nikto neukamenuje, ani neupali ako v stredoveku, to bola naozaj zla doba,myslim ze dnes su ludia citlivejsi, ale bud su este nevyzreti alebo az prilis stavaju na nepodstatnych veciach ako vyzor a dolezite im unikne