Mám 19,zaľúbila( nie skutočne , len pobláznila ) zo 45 ročného chlapa.Páčil sa mi hned prvý deň ako som ho uvidela,ale postupne to silnelo preto, aký bol ku mne dobrý, milý,staral sa o mňa a pomáhal mi v práci...On nevie že sa mi páči , a stále mi hovorí že ako ma má rád a že ma berie ako dcéru.A mňa to štve,čo je so mnou zle ?... Kludne by& som s ním niečo začala ale neviem ani ako mu dať najavo že sa mi páči.(Nemusíte mi nadávať aká som chorá , ako je zvykom na fórach,sama si to uvedomujem,ale nechápem prečo )
Kompenzácia otcovskej lásky?
Ahoj goldenHeart
Veru zaujimava tema, este k tomu si aj velmi dobre rozumies.
Ano, je velmi pravdepodobne ze svoj nedostatok otcovskej lasky kompenzujes nim (podobne ako smadny clovek chce pit z ktorejkolvek flase).
Emocna inteligencia (dusa ovlada srdce, mozog a mozgom riadi myslienky a spravanie) resp. jej nedostatok je to, co ta "pritahuje" k nemu.
Velmi pekny film co som videl na tuto temu (mlada & starsi) je Liberal arts.
V podstate lasku voci vsetkym ludom - resp. jej zdroj si ty..ako teraz lubis mamku a tatka (neviem ci ho mas) a surodencov a kamaratov ..tak sa k tomu pridaca partnerska laska. Laska je zmyslom zivota, len tu partnersku sa snazis zaplnit starsim muzom (fyzicky vyspelejsi, peniaze, zazemie, vie ako to v zivote chodi)-je to upadnutie do fyzickej roviny.
Ovladanie emocnej inteligencie je v prvom rade sebareflexia. Najskor sa musis prijat - ze mas 19, ze ti mozno chyba otcovska laska, ze by si rada poskytovala partnersku lasku (vratane fyzickych prejavoch naklonosti v zavislosti na urovni vasej dusevnej laske).
V praxi nieco take, ze viac casu by si travila s tatkom. Zacnes mat rada rovesnikov a ludi sebe podobnych (sportovca v kniznici, hudobnika za pocitacom?) - jednoducho spoznaj samu seba aka si (ticha/hlucna, int/extrovert).
Tvoj vysnivany riatel mozno caka vonku..a caka...a caka....[kym ty by si chcela vykonat zlobu tu]...neodmietaj dobro - odmietaj zlo, dobro vitaj :-)
Vela zdravia a sebaovladania goldenHeart
goldenHeart tak smola ja zatial 45 nemam a vztah mi klape .. ked ten tvoj nefunguje tak vymen model.
:D ... No kiežby si aj mňa chcel ten dotyčný naraziť ! ...Ja to šťastie asi nemám .. :D
Pohoda, ked budem mat 45 manzelstvo v troskach a budem chciet osviezit zivot tiez to tak poriesim ze si narazim 19tku cize vam fandim :D
kabel
ale on to neberie nijako a to je problém :D
nejde o to, ako to beries ty, ale ako to berie on :-D
kabel
ja za to nemôžem,aký má on prístup..Ja ho beriem ako 30 ročného ... čiže žiadny incest :D
aj tak si fuj, moja, ked pasies po zenatom suknickarovi, ktory ta berie ako dceru
vsak to je ako incest, dcerenka
kabel
ty si fuj ...Ak niekto vyzerá mlado a netipoval by si mu taký vek ako to môže byť fuj?:D
ale fuj