Posledny polrok sa mi neskutocne stiepia nechty dokonca az tak,ze v strede nechta sa mi urobi bublinka ktora pukne a nechty sa stiepia skoro od polovice:-( nikdy som s tym problem nemala a stravujem sa stale rovnako...uzivala som uz aj zinok cele balenie a skoro ziadne zlepsenie:-( mate s tym niekto skusenost?
ŠTIEPIACE SA NECHTY!!PROSIM RADUUU!!!
vyskusajte japonsku manikuru
Ahoj,
celkom zaručene funguje užívanie kombinácie vitamínov MERZ SPECIAL DRAGEE - kúpis v lekárni(60 tabs cca 350 SKK) a prípravok NAIL DEFENSE od ORLY - obsahuje želatínu, kalcium, nanášať najskôr denne potom stačí raz za týždeň samostatne alebo pod lak na nehty. Ja mám ten istý problém a s týmto sú nehty za cca 2 týždne "vyliečené".
podľa mňa sú super vitamíny Kremík + H a tiež vo Fann-ku kúpiš výživný lak na nechty Mavala. Je síce drahý, ale vydrží strašne dlho a je straaašne super. Ked ho používam fakt pravidelne, tak mám super nechty. Ale akonáhle prestanem na mesiac, už sa mi kazia. Mám ich strašne krehké a veľmi sa štiepia.
Velmi dobra je stava z cible.Prekroj si cibulu vecer a zabor si do nej nechty. Odporucam dvakrat tyzdenne.
ja som natierala nechty oliv. olejom a vobec to nepomohlo
tiez sa mi moc stiepili nechty, a uz som bola zufala:( chybu som robila v tom, ze som si ich strihala tymi cvikackami na nehty ..tak som si ich prestala strihat...a normalne mi rastli krasne...:) a teraz si ich len pilnikujem:P sice to neznasam, ale co uz ked to pomaha:) mam z oriflamu tiez ten posilnovac a teraz ucinkuje...takze vela stastiaaa:) paaa
kocky, jednoduchy trik... ( teda dufam, ze zaberie aj pri takomto vaznom pripade..)
Vazne??to som este teda nepocula ale mozem skusit..ja to nechapem ze preco mam takyto problem ked som cely zivot mala normalne zdrave a dlhe nechty.Neviem,ci to nemoze byt stresom,lebo inac sa v mojom zivte vazne nic nezmenilo ani strava ani nic ine aspon ja som si nic nevsimla.A inac aj ja to zachranujem lakom..