Stratená existencia, som psychopat

Príspevok v téme: Stratená existencia, som psychopat
Lostsoul

Som psycho. Som tak strasne dojeb..a, ze si to aj priznam. Cely moj zivot je hrôza. Matka alkoholicka, posrata, pogrcanáa odmalicka som ju tak vídala, domace ulohy som si pisavala v senkoch. otec znamy/neznamy. Ked som mala 4 ukazoval mi chuja, vraj aby som sa priucila, hajzel. Mam aj nevlastnu sestru s ktorou sa radsej nekontaktujem, nemam silu. Nevlastny otec sa ma pokusil znasilnit, podarilo sa mu ´len´ na zneuzit. sviniar. jeho dvaja bratia boli chlipne zvery, jeden uz nastastie nezije, prechlastal sa. raz mi povedal, ze vrece drzim ako panna kkt. Cele detstvo som pocuvala len urazky okolia aka je moja matka kurv* a taka budem zrejme aj ja. Lebo na dedine to tak je. Nemohla som ist ani na caj s kamaratkami lebo inak by som raz bola urcite kurv* Doma ma v lete drhli, aby som nahodou nebola tmava lebo ludia by povedali ze moj otec je cigan. nesmela som sa chovat blaznivo ako moje kamaratky, musela som byt vazna. V skole za mnou neraz prisla spoluziacka ze rodicia jej povedali aby sa so mnou nekamaratila. nenavidim to tu!!! Obrali ma o detstvo, domov, vykopli na ulicu ako prasinu. Neznasam kontakt s ludmi, mala som aj PP a uzkost, rok som bola doma, co sa mi nedalo ani na ulicu vyjst. Neda sa mi pomoct, len som sa chcela vyrozpravat. najhorsie na tom je, ze som tak prazdna ze neviem ani milovat cloveka, ktory miluje mna. toto je znicenie zivotom a ludmi, toto je dojeban* clovek ktoreho obrali o sny. nemam ani ziadne city, som len chladna nadoba. Dufam, ze coskoro najdem silu toto trapenie ukoncit. dakujem vam za pochopenie.

Nadej003

ja z toho co pises mam dojem ze uz si odtial prec, len Tvoje vnutro zostalo zasiahnute a v nom citits problem ... neboj ono sa to zlepsi ... vzdy sa da

_meno

Ahoj Lostsoul

Dobra rada od pouzivatela poviemti je - odid. Nezostavaj tam, kde nic dobre nie je.
Osobne si myslim ze niet inej cesty vpred - iba cesty novej. Ak mas nejake kamaratky alebo zname / rodinu. Porozpravaj sa s nimi, povedz im ze chces ist prec, ci by si mohla u nich chvilu zostat, kym pojdes zase dalej. Z toho co pises, ak doma ta nic dobre necaka - znamena to ze niekde inde ta to dobre caka. A caka. A caka. Caka kym sa 'zocelis', ignorujes zle okolie a vidas sa na skusy do sveta.
Minulost ktorou si si presla je naozaj neprijemna-ale ako pise poviemti ked tu nechas mail, urcite najdete spolocnu rec-bude ti rozumiet a poradi ti ako isiel dalej. Nelutuj zlych ludi - kasli na nich a odid.

Vela sil a odvahy Lostsoul, nemas co stratis - mozes len ziskat

Nadej003

kludne sa vyrozpravaj a podel s a snami o svoje pocity- ake vyplakavanie? kazdy ma narok na to obcas sa citit aj takto .. hlavne ak si mala detstvo ake si mala ... samozrejme tym nikto nechce povedat zeby si nedokazala zmenit svoj zivot. aj ja sa obcas citim podobne aj ked oproti Tvojmu zivotu ja mam zivot princezny ... preto som vdacna za vsetko co som dostala. drzim Ti palce, a verim ze dokazes zit aj napriek velkej diere ktoru v sebe citis.

Argos

Hovoriť neznamená vždy aj povedať, počúvať neznamená vždy aj vypočuť.
Len zriedka som prečítal podobný príbeh, sám som žil v ilúziii pretože som ani len netušil aké je to v skutočnosti a ani som to nikdy nechcel vedieť. Hľadal som spôsoby ako nájsť skutočnosť. Zistil som že v slovách je najvačšia moc. Kontaktuj ma ak chceš hovoriť.
zableskpredsvitanim@gmail.com

Agnes998

Nemusis byt hned psychopat, to je diagnoza s ktorou sa clovek rodi. Teba mohlo znicit to detstvo. Bohuzial, vyhrabava sa z toho tazko, ale da sa to. Musela by si dlhodobo chodit na psychoterapie

""

ak si psychopat tak ich proste môžeš zabiť nikomu nebudú chýbať a ak som to správne pochopil tak ani tebe nie.

bella21

lostsoul, ani si nechcem predstavovať, ako si sa celé detstvo cítila, hlavne v tých ťažkých momentoch, keď sa ťa muži pokúšali zneužiť, keď si bola nútená pozerať sa na veci, ktoré si nemala vidieť, keď ťa nazývali slovami, ktoré si si nezaslúžila, keď netušili, že si pokladom, ktorý sa mal chrániť a opatrovať. Toto všetko ti možno chce nahovoriť, že nemáš hodnotu, že tvoj život za nič nestojí. Ale to nie je pravda, to by bola hrozná lož. Nemohla si nič robiť, aby si nemala také detstvo a dospievanie, ale teraz už svoj život môžeš ovplyvňovať aj ty. Nenechaj všetkých tých ľudí z minulosti kaziť ti prítomnosť a obrať ťa o budúcnosť, ktorá je len a len tvoja!

Aj keď sa ti zdá, že si bez citu, všetko sa dá obnoviť. Tá citlivosť, neha, dobré srdce, krásna dievčina - to všetko je vnútri v tebe, len si to musela potlačiť, aby si prežila. Potrebuješ len čas a vhodné prostredie i povzbudenie a podporu, aby to vyplávalo opäť na povrch.

poviemti

Nelutuj sa, ja som z ovela vacsich sraciek ako ty a zvladol som to. Tiez alkohol, kazdodenne bitky, vyhadzovanie z domu v zime v papuckach a pyzame na severnom Slovensku! 3x ma skoro jeden z matkinych druhov (psychopatov) zabil. Mam 6 navzajom nevlastnych surodencov, viem co je to hlad - nejest 5 dni, iba vodu - totalne som mal vpadnuty hrudnik a vypukle brucho ako mali cernoskovia, zuby mi vypadli od nedostatku vitaminov, musel som odist po par mesiacoch z VS, i ked som mal urobene vsetky skusky - na studijnom nechapali a nechcel som sa stazovat. Ser na to - odid z toho prostredia co nasjkor a zariad si zivot opacne, ako si to vsetko okolo videla, to je cele. Hlavne prestan bedakat, ze sa ti neda pomoct - to si musis ty sama. Bill Gates povedal - "Zivot nie je fer, zmier sa s tym!" - toto ma nakoplo ako hovado, ma totiz velku pravdu! Ak chces, hod sem mail, napisem ti viac, nechcem to tu pred vsetkymi podrobnejsie rozoberat, uz teraz som sa napisal viac ako som chcel :)