Moja kamaratka, moj priatel a ja

Príspevok v téme: Moja kamaratka, moj priatel a ja
Maslicka

Mam dlhorocnu kamaratku ktora ma zoznamila s mojim terajsim priatelom.Vsetko by bolo v poriadku len jedna vec ma stale trapi.totizto ten moj priatel kedysi ked ma este nepoznal isiel po tej mojej kamaratke dlhe roky. potom sme sa spoznali a dal sa dokopy somnou mne to prv prislo tak ze to urobil naschval aby tej kamaratke ublizil alebo aby ziarlila..co sa mi neskor dost zdalo podla jej spravania..ale on mi tvrdi ze ju uz nechce ze sa zamiloval do mna...co mu nezazlievam ani nevycitam ale ked idu spolu von ked ja nemozem tak mam s toho trocha blbe pocity ktore ma dost tazia ..uz som mu to povedala ze ma to trapi ale on mi len povedal ze ju nechce..na zaciatku nasho vztahu sa dopst po nej pozeral tak zalubene no dlho sme neboli vseci spolu vonku tak to ujz neviem posudit len mam strachj ako to mam vyriesit aby som uz nemala ten pocit?:(

laurora

Ja by som hlavne asi do takeho vztahu ani nesla, kebyze viem, ze dotycny bol zalubeny do mojej kamosky. Totiz tym padom sa ti moze pokazit vztah s kamoskou a aj s priatelom. Takisto na mieste tej kamosky, by som nikdy nechcela davat dokopy chlapca o ktorom viem, ze je zalubeny do mna s mojou naj kamoskou, uz len to je risk...Ale nevidim do pozadia vasho vztahu, takze neviem. A neviem ci nato existuju nejake rady. Najlepsie by bolo keby s kamoskou netravil cas bez teba, lebo sa moze stat hocico...A takisto zavisi to aj od toho ako dlho ste spolu? A mali spolu oni dvaja niekedy nieco, hoci sa len bozkavali a tak?