Je moj priatel psychopat?

Príspevok v téme: Je moj priatel psychopat?
Teminka08

Sexualny deviant? Naruseny? Co mu je?
Mame obaja 26 rokov, sme spolu 4 roky. On je jedinacik, ja mam jedneho brata. Z casu na cas sa ma spytal, ci som nemala niekdy chut na sex s bratom. Vysvetlila som mu, ze keby mal surodenca, chapal by, ze by sa sexualne nepritahovali, ze tam chemia nefunguje.Povedal,ze keby mal sestru, co by vyzerala ako ja, tak by mal problem ju nepretiahnut...Na tom som sa zasmiala,myslela som, ze zartuje.
Vcera mi ale s vaznou tvarou povedal, ze keby sme mali spolu dceru, tak by nemal problem s nou spavat..ze keby mala tych 17-18, tak by si s nou vytvoril priatelsky vztah a zacal flirtovat. A keby povolila, tak by snou spaval. Povedal, ze to hovori absolutne bez srandy a ze by bol toho schopny...
Zlakla som sa a teraz neviem co dalej. Ak si robil srandu, tak to bola velmi nemiestna sranda,ale nebolo by to prvy raz, co takto hovoril. Planovali sme spolu buducnost, ale ja sa bojim co sa v nom vlastne skryva a ci raz neublizi nasim detom :-(

lorrines

Tak by som ho kopla do gulí, že by už mal problém spať s hocijakou ženou. Kretén čistý kretén, prosím ťa, opusti ho kým je čas. Môj ex mal tiež divné sexuálne chúťky a opustila som ho, ale ked čítam toto, on bol strašne slabý odvar....nechuťák, nech sa dá liečiť preboha

zarica

Aj keby to nemyslel vážne, toto nemôže vypustiť z úst, toto nemôže povedať ani zo srandy. Ja by som sa sním nerozprávala, dovi dopo

GoFruit

Tiez si myslim ze by normalny clovek o tom ani zo srandy nehovoril. Ja by som sa snim uz ani nerozpravala lebo teraz ti to obrati na srandu aby si sa nezlakla a potom kedbudete mat deti tak si budes hlavu tlct o stenu....

nelllla

toto normalny clovek nevypusti z ust ani zo srandy..ani ho to nenapadne..inak fajn, ze sa so svojimi "chutkami" netaji..aspon mas priestor prehodnotit vas vztah..myslim, ze je najvyssi cas dat tomuto uchylovi zbohom..sorry

VeronikaLc

Toto by nepovedal normálny človek ani zo srandy, sorry, ale príde mi fakt narušený.. 4 roky nie sú mesiac ani polroka, ty by si najlepšie mala vedieť, či to bol len zlý vtip, ale niekedy človeka nespoznáme ani za celý náš život a o 20 rokov nás môže v pohode prekvapiť niečim, čo by sme naňho ani len nepovedali...

Sisi45

Mala by si sa s nim vazne porozpravat, ci to,co povedal naozaj myslel vazne. Aj ked mam pocit, ze normalny clovek by o takych veciach ani nesrandoval, ved to s tou dcerou je totalne chore a uchylne. Neviem, mne keby toto povie moj chlap asi sa tak zlaknem ze uz by ma nevidel. Porozpravajte sa a ak ti znova povie ze to myslel vazne tak od toho chlapa utekaj. Alebo ak ho mas rada, tak sa mu pokus pomoct, navrhni psychologa...