Ahojte, som na 4. dni v 13dňovej diéte. Má s ňou niekto skúsenosti? Aký bol váš úbytok váhy? Dostavil sa "jojo efekt"?
13 dňová diéta
Schudla som aj na stehnach (co som pokladala za nemozne. A okolie mi hovorilo, ze som aj schudnuta v tvari, co som potom podla fotiek naozaj videla aj ja :)
Celkovo, odisiel mi tuk aj z ruk a z chrbta. Takze som bola velmi spokojna.
a mám ešte jednu otázočku.. keď si schudla, tak si schudla iba na bruchu alebo aj v stehnách?
presne to isté čo ty :) a tiež sa nechcem vážiť.. chcem sa prekvapiť :)
Male zmeny uz vidim. Ked sa pozriem do zrkadla a stojim bokom, mam plochsie brusko :) Aj som sa merala v pase a naozaj mam o 3 cm menej.
Vazit sa este nechcem, to az na konci diety.
A ty? :)
inak.. už si zbadala neaké tie "zmeny" ? :)
Jéé ďakujem :) potom vyskúšam, keď kúpim plnotučné mlieko :) diky za radu :)
A este som zabudla dodat, ze z jedneho litra mlieka ti vznikne velmi mala hrudka tvarohu (mozno tak 100 gramov)
Vyskusaj si spravit vlastny tvaroh. Je to velmi jednoduche a chut je ina ako z obchodu :)
Zahrej si mliecko (musi byt plnotucne)a pridaj citronovu stavu. Cim viac stavy pridas, tym hustejsi tvaroh ti vznikne. Ja mam radsej jemny tvaroh, makkucky, tak davam len cca 1 cajovu lyzicku citronovej stavy.
Potom si ho mozes dochutit pazitkou, trochou soli (to je brutalne dobre)alebo vanilkovym cukrom (viem, ze pri diete by sa nemal, ale myslim, ze taka mali stipka nemoze uskodit)
Fúú... tak to ja našťastie nemám taký problém s mliekom... len mi vadí ten tvaroh pretože vôbec nechutí ako tvaroh -.- a asi tých cca 10kg.. :D
Ja po ukonceni tejto diety chcem pokracovat v casovom rozpise (jest kazde 3 hod), ale jedlo si uz vyberiem uplne ine. Mlieko a jogurty uz planujem nadobro vysadit, z mliecnych vyrobkov sa mi robi ekzem :/
Verim, ze si spolu 14.maja rano zablahozelame k vysledkom a ku zhodenim kilogramom :):):)
Kolko by si chcela dat dole?