Môže MUDr. robiť v lekárni?

woo

myslim ze u teba sa nemozes stazovat na to, ze by si toho casu mal nedostatok, ked tu sedis a vypisujes. lenivy si aj niekam kliknut a sam si nieco vyhladat. len sa posnaz ked nieco chces.

Paragraf

woo: Prečo by som mal čítať 3 strany len preto že nedáš číslo odstavca? Čo ak to tam nie je? Zabijem kopa času a načo? Aby som ti dokázal že kecáš? ... Takto uvažuje veľa ľudí.

PS: Analfabeti sem nepíšu. Ale trebárs dislektici áno. Neurážať.

Paragraf

Rady typu pravda je XY sú naprd ak si to diskutér nevie overiť. Treba dať nejaké vodítko na overenie, napríklad linku na zákon.

Alicia

magistra333
veď si doslova napísala,
aby som uverejnila lekáreň a že ty
upozorníš ŠUKL a uvidíme ako to dopadne.
S tebou je tiež zbytočne sa zapodievať,pretože nikto nevie čo sa môže od teba dočkať.

magistra333

Akú žalobu? O čom točíš? Nejdem sa s Tebou viac zapodievať, evidentne máš problém sama so sebou. Čo sa týka lekárne a práce v lekárni, vysvetlila som to jasne pre každého, kto vie čítať a chápať zmysel prečítaného.

alicia

Lili 126 zverejnila v akom meste to je,prečo sa jej nespýtaš tiež na konkrétnu lekáreň?
Ty si nejaký kontrolór,že chceš riešiť tu na fóre to čo je protizákonné a čo nie? Napísala si "uvidíme ako to dopadne" to čo by si urobila? Podala žalobu, či čo?

magistra333

Ty čítaš vôbec, čo píšem? Napísala som, že ak má VŠ vzdelanie v odbore farmácia, môže samozrejme vykonávať povolanie lekárnika, vzdelanie v medicíne je nepodstatné. Kde som písala, že nesmie mať viac titulov?
Takže ešte raz pre menej chápavých: Prácu lekárnika (farmaceuta) može vykonávať výlučne absolvent VŠ odboru farmácia, iné vzdelanie vrátane medicíny je irelevantné. Keˇže dotyčný farmaceutické vzdelanie má, tak je logické, že robí prácu farmaceuta. Takisto môže pracovať ako lekár, keďže má skončenú aj Lekársku fakultu.