CandiStop - skúsenosti

Príspevok v téme: CandiStop - skúsenosti
Zúfalka22

Ahojte...vaginálna mykóza ma trápi už skoro 2 roky a nič mi nepomáha... vždy mi to prejde len na krátku dobu po prípade neprejde vôbec... o candistop som čítala veľmi pozitívne recezie... lenže vybrala som už skoro celú fľaštičku a stále necítim rozdiel ... Vám zabral ? aké máte skúsenosti ?

tania77

Candistop beriem 1,5mesiaca ...a po týždni zabral!!! Pol roka sa mi mesiac čo mesiac opakovala mikoza,zabrala stále napár tyždnov a vrátila sa,uz som bola zúfala ,googlila som a natrafila som na toto....hned mi to manžel kúpil a vážne to zabralo,s cim som takmer nerátala :) Len teraz dokedy a ako to užívať :) Ale jednoznačne odporúčam.

linda25655

Ahoj, vyskusajj wobenzym, mna to preliecilo, nasadim si ho preventivne uz od juna, mne sa totiz mykoza spaja s letnym obdobim - mokre plavky uz nenechavam na sebe uschnut, ale zle je, ze sa niekedy nie je kde prezliect
a osvedcene rady platili aj u mna, menej sladkosti, na noc bez pradla a ziadne parfumovane mydla, najhorsie su tie co najviac vonaju - hroza!

iva254

no mne ani kokosový olej nepomohol,zmiernil no treba ho dlšiu dobu brať,aj keď má príjemnú vôňu mne sa to už protivil ledva som dojedla pol kilovú fľašku

moatri

Ahoj. Ja s nim osobne skusenost nemam,ale tiez som mala taky problem az kym som posluchla radu znamej a kupila som si uz dost znamy kokosovy olej. Nedam nan dopustit! Zaberie urcite.. a uz ziadne mykozy! Precitaj na nete naco vsetko sa da pouzit ;-)