nazdar baby, mal by som taku otazocku, asi je to individualne a zalezi to na situacii...a inych veciach.. ale zaujimalo by ma ,ze kedy alebo ako dlho babam trva,kym sa spravia... a ako vidim na babe ,ze uz sa spravila... som este dost neskuseny v tejto oblasti,ale teraz uz mam babu a je dost mozne,ze nieco bude a CHCEM aby sa spravila hlavne ona... o to mi ide... dakujem za odpovede
kedy baby zaziju orgazmus?
ja sa nemozem spravit ked je partnerka hore.proste ma to moc nevzrusuje ;) ale ked som dole tak velmi moc nevydrzim som zaciatocnik :)
ee, ked ti spravi fajku tak urcite nevydrzis dlhsie, jedine ze budete v polohe ktora teba velmi nevzrusuje...lebo inac uz budes taky rozjetyyyy, ze konec;)
urcite pred tym budu aj bozky...atd... a vsetko co k tomu patrii... dufam,ze bude aj oral... som sa s nou o tom bavil... povedala mi na to, ze riesim uplne sprostosti... ze nezalezi na tom...ale mne zalezi hlavne na nej, o mna nejde... a keby mi spravila "fajku" pred tym sexom, vydrzal by som dlhsie, ze???
píše sa tu o tom aj inde....nechoď hneď na to, pomaznaj sa s ňou,urob jej to ústami,možno dosiahne orgazmus takto a spoznáš to určite :-)) až potom vojdi do nej a ak sa spravíš skor (čo je pravdepodobné),žiadny trapas to nebude...
a trva to ako chalanom alebo...? sa bojim,ze ja sa urobim skor ako moja baba..a co potom.. trapas...
noo tak ja napr. pri orgazme, ked to uz prichadza tak sa mi strasne zsychli dych a po orgazme sa mi vrati do normalu a vacsinou sa takym sposobom pozriem na svojho chlapca ;)