Food Detective

Príspevok v téme: Food Detective
Kubec

Dobrý deň, rozmyšlam nad kúpou testu Food Detective, mam často problémy s nafukovaním a žaludočné krče, tak ma napadlo či by to nemohlo byť z dakej potraviny ktorú mi tak dobre netrávi, najskôr som si myslel že mam intoleranciu na laktózu, ale test u alergiologičky vyšiel negatívny, takže sa pýtam či máte s týmto testom skúsenosti,či je tento test spoľahlivý ,oplatí sa dať za neho tých 80eur. Čo nieje zrovna málo.

karolinka122

ja som si ho robila pred mesiacom, odber krvi bol teda desny a vysla mi intolerancia na mlieko. Volala som tej predajkyni vopred,poradila toto.. skus pojest vsetko co je na tom teste /potraviny/ a ked to urobis, pockaj min. tyzden , kym sa to vstrebe a rob test. Vraj telo s pamata tie potraviny 3-6 mesiacov, teda tolko vydrzia tie stopy v tele. Neviem si ale predstavit uplnemu sa vyhybaniu mliecnych vyrobkov...Inak palka je to financna riadna...

Slobodna

Ja som si to kúpila a nakoniec to vyšlo nazmar. Musíš si vziať vzorku krvi z prsta, vzhľadom k tomu, že mám hustú krv, sa mi to nepodarilo a dorýpala som si celý prst - proste mi krv netiekla.

filiak

Chcem sa spytat,ci pred pouzitim testu Food detective je nutne vysadit dietu a na ako dlho.
Dakujem Vam za odpoved.