Zápal na penise

Príspevok v téme: Zápal na penise
Scary090909

Zdravím,

mám nie veľký / nie malý zápal na penise. Je to začervenané ako keby mám spálenu pokožku. a je to na spodu žaluda (na kraji hríba a pod hribom :)) Urológ mi odporúča obriezku. Ja som s tým není vôbec stotožnený. Bojím sa toho a vôbec som není nejako nadšený. Lekár to skúšal liečiť framykoinom nič nepomohlo chvíľku to bolo lepšie, ale nezmizlo to.

Viete mi poradiť iné alternatívy krémov alebo prípravkov? Už to trvá dlho a mám z toho už depresie a hlavne partnerský vzťah to nepovzbudzuje :( ..

Ďakujem

valsolim

Spočiatku som mal silný opuch na konci predkožky, tak že som len veľmi ťažko pretiahol pri hygiene predkožku cez žaluď, vznikali praskliny, ktoré ktoré svrbeli a boleli pri močenía navyše aj niekedy krvácali. Navštívil som urológa no ten ma poslal za kožným lekárom.
Ten ma najprv liečil masťou Imacort a nejakou robenou zelenou tekutinou.Svrbenie sa zmiernilo ale zápal neustupoval.Doktor pristúpil k liečbe antibiotikami Fromilid a Entizol plus natieranie masťou. Opuch a zápal na predkožke sa po využívaní liekov stratil. No celý problém zápal prešiel na koniec penisu v okolí močovej rúry okolo 1 cm2. Páli to hlavne po močení, preto si musím vždy penis hygienicky ošetriť a namastiť ale zápal stále neustupuje. Zápal na konci penisu sa objavil pri užívaní spomenutých antibiotík. Prosím o odbornú radu. Ďakujem

scary090909

Nemám iné zdravotné problémy, jedine cítim niekedy malé svrbenie/pálenie ale nič hrozné a rýchlo to prejde. Bol som teraz u druhého urologa kde mi povedal, že je blbosť si dávať obriezku keď ide o takýchto zápal, že to samo prejde a zbytočne netreba robiť. Robil stery ešte kožný lekár a ten mi povedal ,že tam mám zápal ale viac k tomu nepovedal. Za každú radu budem vďačný

Lullu9

Ahoj scary090909, neviem presne čo by obriezka mala vyriešiť s tym zápalom, no chcem sa opytat, robili Ti nejaké vyšetrenia napr. krv, stery alebo niečo iné? Ako Ti lekár vysvetlil ten zápal, že čo ho spôsobuje? Lebo rôzne kožné zápaly spôsobujú baktérie, napriklad streptococus aureus spôsobuje kožný ekzém, čo je tiež v podstate zápal na koži. Možno by sa tomu dalo pomôcť posilnenim imunity. Existujú lieky ktoré obsahujú spektrum vybraných baktérií (v stave a spracovaní kedy nespustia zapalovu reakciu, ale nabudia imunitný systém a ten sa vie lepšie brániť. Iné zdravotné problémy nemáš?