Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vypracované brucho bez straty váhy - dá sa to?

Príspevok v téme: Vypracované brucho bez straty váhy - dá sa to?
Ria_94

Zdravím... V poslednom čase som pribrala (183cm, 67kg) a síce viem, že by som mala mať ešte viac kíl, mám nepríjemný pocit zo svojho zväčšeného brucha :/ chcela by som sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s vypracovaním brušných svalov bez straty hmotnosti (resp., tak, aby mi prsia zostali rovnaké) ... samozrejme, plánujem zmenu jedálnička, ale len na zdravšie jedlá, žiadne diéty. Ak máte nejaké skúsenosti, resp. osvedčené cviky, budem len a len rada, ak sa s nimi podelíte. Vopred ďakujem za rady.

redka

odpovedam mne to bolo vidno po par tyzdnoch... a nemala som brucho ako fitnesky ale tie linie "kociek" tam bolo vidno v napnutom stave no... sak nech skusi... myslim, ze privela peciva nie je dobre jest... aj z neho nam potom rastu hodnoty cholesterolu (aj ked ten je taky ukazovatel neukazovatel) nie len z klobasok a slaninky... a to iste plati o sladkostiach...

Ria_94

ako, odmaička sa mi smiali, že podľa toho, koľko pečiva som jedla, som sa už dávno mala kotúľať, a vždy som vyzerala ako anorektička... ale ďakujem za rady, skúsim tie ryžové chlebíčky, tie som zvykla papať, a ptm dám vedieť, ako som dopadla :)

odpovedam

toto je ale na mesiace v ketoze, par tyzdnov na vyrysovanie nestaci a navyse dlhodobo nie je zdrave mat low-carb dietu. a u zeny to uz vobec nie je znesitelne, rpetoze potrebuje o cca 10% telesneho tuku viac ako chlap.

redka

maces je tiez len sama muka!!! ked tak si davaj ryzove chlebicky ked uz to nevies vydrzat... tie take co vypadaju ako spuceny popkorn :D mozno pojdu aj prsia dole tazko povedat kazdy chudne inac skus to... ved vzdy mozes nabrat spat ;)

skus si na youtube pozriet nejake dokumenty napr skinny on obesity alebo tak nejak sa volaju... ak rozumies anglicky.. tam sa dozvies ze tukov sa az tak bat nemusis ak mas spravne zdroje... to zle je rafinovany cukor, rozne sirupy kukuricne co su dnes uz vo vsetkom,,, jemne mleta rafinovana muka.... niekde som dokonca citala aj taku hlasku... ze to zle na hamburgeri nie je ani tak to maso ale ta zemla samotna a potom co pitivo co si k tomu dame :)

sama mam na sebe odskusane ze ked vysadim pecivo a sladkosti (robim si vlastne sladkosti take zdravsie alebo si upeciem pohankovy chlieb) tak ide vaha dole aj brucho... aj ten tuk z neho... pekne sa mi zacnu kocky ukazovat.... a to este raz hovorim, ze som nikdy nejak super vazne neposilnovala... stale zacnem na par dni a pak mesiace nic :D mozno by si si mala precitat nieco o paleodiete alebo gaps diete... na tento styl skus ist... aspon nacas... uvidis aky efekt to bude mat... nemusi to zaberat na kazdeho.... ale ked pises kolko toho peciva jes tak myslim, ze takato mala zmena povedie k uspechu ;) drzim palce ;) ak uz sa fakt peciva nevies zdat, tak ho obmedz na jednu porciu a najlepsie asi na ranajky nech to stihnes spalit cez den....

Ria_94

nooo... pravdu povediac, je to problém si predstaviť :) keďže jem ku všetkému chlieb alebo rožky (polievka, jogurty...) ... dalo by sa to nahradiť aspoň tým macesom, alebo nejakými cereálnymi plátkami?

redka

no nic... nevies si predstavit zivot bez muky? skus to... chce to fantaziu a vydrz :) mas kopu inych veci na jedenie... zeleniny, salaty, syry, jogurty, tvarohy, acidka, maso, ryby, vajcia, orechy a semienka.... aj ovocie ale to skor doobeda... len na cas vyradit muku, cukor... neskor mozes zaradit ale tiez len v obmedzenej miere...

redka

no tu asi ani tak nepojde o to vypracovat svaly, ale odhalit ich spod toho tuku, co je na nich... a to brusakmi ako takymi nepojde... na to sa musi ist hlavne stravou... napriklad, ked som bola na dukanovej diete... resp ked som jedla masko zelninu, vajicka, ryby... nejake mliecne vyrobky.. vyradila ryzu, zemiaky , muku (vsetky dru) sladkosti tak sa mi pekne ukazali tie svaly... a to som nikdy nejako zvlast necvicila.. oni tam su lebo oni cvicia skoro stale... pomahaju udrziavat vzpriamenu postavu atd... cize oni su stale v pohybe.. asi len ked spis tak nie :D cize sa skor zameraj na to ako sa zbavit podkozneho tuku... tymto neodporucam priamo dukanovu dietu... ale skus vyradit na nejaky cas sacharidy ako su muka, sladkosti, prilohy a uvidis ze ti svaly prekuknu spod tuku... ja myslim ze 2 tyzdne by ti neublizili na takejto strave... a ked sa nic nestane mozes sa vratit k doterajsiemu stravovaniu...