Formovanie zadku

Príspevok v téme: Formovanie zadku
Lilienn851

Ahojte chcem sa spýtať ako správne postupovať ak si chcem spevniť a vyformovať zadok :)
Cvičím kombináciu 5 cvikov na zadok s 2 kg jednoručkami 20 min 5 krát týždenne. Stačí to?
Ako dlho to bude trvať, viem že to záleží od toho ako tvrdo budem makať ale no kto neni zvedavý koľko to potrvá :D samozrejme nechcem si spevniť zadok a potom prestať len chcem vedieť po akom čase sa môžem tešiť prvým výsledkom.
Po cvičení možem dodať bielkoviny v podobe troch celých vajíčok alebo sú lepšie samotné bielka? :)
Vopred ďakujem

JankaKuk

Robím cviky,inšpirujem sa od Diminiki kid Kovacsovej alebo Timei Trajtelovej :) Navyše používam stimulátor pri TV alebo ked niečo riadim alebo čítam knihu a výsledky sú super! Možno vám to pomôže: enywey.com Prajem pekný dník :)

odpovedam

neviem, ake cviky cvicis, no najvhodnejsie su drepy. poctive tzv. hlboke drepy - kde zadok ide az na paty. 5x do tyzdna nema vyznam cvicit. telo sa nestihne regenerovat a tym padom vysledok tak skoro nebude. hlavna regeneracia prebieha prvych 70 hodin, cize daj si intenzivne cvicenie okolo 30 minut, 2x tyzdenne to bohato staci. Aj ludia, co cvicia vo fitku, tak cvicia jednu svalovu partiu jeden krat do tyzdna. castejsim cvicenim zabranujes regeneracii. Po cviceni si radsej daj pollitra mlieka, vajicko ma pomale bielkoviny. Ty potrebujes rychle. Alebo si kup praskovy protein, no ak to cvicenie neberies az tak vazne, tak to pre teba bude mozno aj zbytocna investicia. stoji od cca 80€ za 4kg, podla znacky a obchodu.