neviete niekto ako to je ked sa nieco pripali? cez vikend som varil a proste sa pripalil tak spodny centimeter zvysok je ok ale ma to ten smrad a aj chut? otazka je ci sa to moze v pohode jest alebo ci to moze ublizit?
Zhorene jedlo
ovecka ja na tvojom mieste by som take jedlo nejedol lebo obsahuje z toho pripalenia karcinogenne latky. Aj ked urcita cast toho jedla nieje spalena ale uz je nasiaknuta tym dymov zo spalenia ktory tiez nieje zdravy. Navyse take jedlo dost blbo chuti lebo pachne po spaleni takze co mne sa to uz osobne parkrat stalo dost ma napinalo z takeho jedla. Nabuduce treba davat bacha a stat pri sporaku a miesat. Ak mas aj inu pracu popritom tak radsej varit neskou ako robit dve veci naraz. Este ze si nevyhorel :)
Tak si to nejak dochuť,trebárs kečup a viac korenia. Ja to tiež tak robím, keď mi niečo prihorí. :o)) Poprípade smotana.
moc mi to nechuti ale som lenivy znova varit a je tam asi kilo mesa
No ja sa rozhodujem podľa toho, či mi jedlo chutí alebo nie. :o) Osobne preferujem názor, že sa treba riadiť zdravým rozumom. Ak ti to chutí, jedz, ak nie, vyhoď. Plus každý je predsa čo sa trávenia týka iný. Niekto môže zjesť aj klince a niekomu vadí všetko. Tak sa zamysli kam patríš ty, do ktorej kategórie. Strašne veľa pozornosti a zbytočnej sa venuje tak triviálnej veci, akou je jedlo. V konečnom dôsledku sú to všetko len a len nejaké tie navzájom poskladané atómy. :o)