prosim vas potrebujem vediet surne ci sa take zakroky vykonavaju aj na slovensku..tento problem ma trapi od puberty tzv. grecky typ nohy mam to je druhy dlhsi prst..je to ako aj z estetickeho tak aj zdravotneho hladiska, dost ma to obmedzuje pri vyberani si a noseni obuvi, s otvorenou spickou nehrozi.... :( skusala som na internete vyhladat cenu pribl. tohto zakroku nasla som len v nemecku z estetickeho hladiska na vyziadanie sa pohybuje suma 1500-2000 € to mi pride strasne vela pochybujem , ze na SR je tento zakrok drahsi ako silikony napr...viete mi povedat ak sa tym niekto stretol alebo pocul kolko moze taky zakrok stat priblizne??? nikde som nenasla sumu na mail mi z jednej ambulancie neodpisali..neviem na koho sa mam obratit? na ortopeda? pochadzam zo ZA tak keby niekto vedel o dobrom ortopedovi/ke dakujem...
Skratenie prsta na nohe
Dlhsi prst na nohe je skoro u kazdeho druheho cloveka teda ten druhy prst na nohe. Neviem si predstavit skratenie to akoze prides aj o necht? Ake zakoncenie prsta po odrezani si predstavujes?
aktualizácia
Ahoj...napis mi prosim tvoj e-mail, ak je to este aktualne, potrebujem ti napisat sukromnu spravu ohladom tvojho problemu. Dakujem pekne.
Tá osoba požiadala o info, nie o Vaše trápne reakcie!! Som si myslela, že tieto fóra su na to aby poradili, nie aby tí čo sa nudia a nemajú potuchy o danej situácii trepali p*č* viny!!
Dnes je uz normalne sa sam mrzačiť ...a este za to platit
Coo? Ja som akurat pocula, ze to ma tiez nejaky vyznam, ze ak by si si z neho odrezala, mozes mat problem s rovnovahou.
To myslis vazne?ale ved co sa pozeram kolo seba tak take nohy ma kazdy druhy clovek.a nikto z nich nereze.co ti uz na tom moze vadit?hadam ho nemas dlhsi o 2 cm
potom zajdem .) nemaj strach
Sú na to lieky. Zájdi za psychiatrom.