Nerozumiem ľuďom

Príspevok v téme: Nerozumiem ľuďom
jožko59

Zdravim,
moj nasledujuci problem je ze nerozumiem ludom. Skusim to rozviest v com to spociva.
Kazdy den sa budim do sveta kde je rozmyslani ludi okolo mna zahadou.
Nechapem ako sa mozu bavit na veciach typu Nora Mojsejova, Farmar hlada zenu, Superstar a podobne. Mimochodom kvoli tymto veciam nepozeram TV uz viac ako 3 roky.
Absolutne nerozumiem stupienku ich humoru, z coho sa oni smeju mne pride trapne, nudne.
Nechapem co je na tom zabavne, ze niekto v televizore hresi. Samozrejme s tymito poznatkami z TV potom nezabudnu pospamovat vsetky stranky
okolo aby to nahodou neuniklo ani tomu kto o to vobec nema zaujem.
Okrem toho sa o tejto teme treba bavit samozrejme aj v praci. A ked sa nevedia bavit uz ani o tom, pride na rade uhovaranie typu: Ta pi pride na deviatu
do kancelarie a ja tu od 6tej makam, kde je spravodlivost? Sef nas okrada alebo rozne primitivne reci o tom ako su uzastni a ako im je ukrivdene.
Nechapem preco si neuvedomia ze svoju schopnost lepsie povedane neschopnost si mozu sami. Vzdy hladaju vinu svojej neschopnosti v niekom inom. Ako keby
ich niekto nutil vykonavat nieco co nechcu. Pritom nemaju ani najmensiu snahu robit nieco lepsie. Naucit sa po anglicky? Zdokonalit sa v technologii?
Kdeze, ale nadavanie to im ide.
Potom su tu ludia ktori sympatizuju s komunistami a myslia si ze ich ma zivit stat. Samozrejme aj tito len nadavaju aki su oni chudobni a ze sa o nich stat
nepostara a ze bohati len okradaju. Len jeden organizmus v prirode dava svoje prezitie na plecia tomu druhemu a tym je parazit.
Ja som nauceny zit ako predator, kopat, lovit, za seba, pritom cim som uspesnejsi tym viac som brzdeny parazitmi.
A vobec by som sa na to nestazoval. Lenze ti kvazi svetovi ludia tazko bicovani zivotom nie len ze ziju z penazi uspesnych este sa stazuju a zakladaju svoj
zivot na primitivnych reciach.
Nerozumiem vam, nerozumiem ani vasej zavisti, miesto toho aby ste sa tesili alebo nechali tak, tak cloveku ktoremu sa nieco podari sa smejete, zavidite aj
zenu, deti, auto, hodinky. Miesto toho aby ste sa zdokonalili vyrukujete do sveta s urazkami alebo ohovaranim danej osoby. Jedine co vas tesi je neuspech
uspesnejsieho, no ked sa neuspech tyka vas davate to celemu svetu najavo aby vas lutoval a hladate ochrane kridla u uspesnych - A oni maju tolko a nepodelia sa v nestasti.
Privadzate do tohto sveta potomkov a neviete ich zabezpecit, neviete ich vychovat. Len nedavno sa mi stalo ze sa mi jedna slecna ztazovalo ze ako ma dieta vychovavovat
ked rodicovsky prispevok je taky nizky. Spytal som sa jej prosim??? A v duchu si pomyslel robi si zo mna srandu?
Nerozumiem ludom, nerozumiem ich humoru, nerozumiem preco sa tesia z veci ktorych sa tesia a z veci pri ktorych mne zastava rozum, nerozumiem co je zabavne na primitivizmoch.
Vysvetli mi to niekto?