Dobry den, chcem sa prosim Vas spytat. Mam 22 rokov. V poslednej dobe som si vsimol ze som dost schudol hlavne oblast zadku a stehien. Jedine co som asi tak preto robil ze uz 5 mesiacov jem minimalne vyprazaneho a sladkeho a pijem zazvorovy caj a mam ako taky pohyb (hram futbal). Cvicil som ale od novembra do februara...schudol som ale 4 kg. Teraz som tiez tak rapidnejsie schudol dalsie 4 kg. Mam strach ci nemam rakovinu kedze nic take extra preto nerobim. Nic ma neboli a dokedy som si to nezacal uvedomat nemal som ziadny problem ...teraz ma to uplne zoziera co mi je tak nemam ani chut do jedla a stresujem sa. Bol som aj u lekarky ktora povedala ze je to v pohode ale zobere mi krv na stitnu zlazu cukrovku atd. Co by som mal dalej prosim Vas robit. Ona to nejak moc neriesi. Dakujem
Schudol som a neviem preco
tak vysadenim nezdraveho zo stravy ulahcujes svojmu telu. skor ide o to, ci sa teraz citis lepsie/vyzeras lepsie.
No dakujem ...ale moj pohyb futbalovy bol taky ako uz dlhe roky ...klasicky nic extra ....akurat co som prestal jest vyprazane a malo sladkeho ...skor pravidelnejsie jest a tak ...ale tak rapidne dole a hlavne stehno a zadok, ktore som mal vzdy vacsie :)
ale preco si hned nahovarat rakovinu. chudnutie moze mat vela pricin. ked vela behas, moze to byt aj v tom. sporty, kde potrebujes vydrz, vacsinou znamenaju, ze chudnes. pretoze vydrz poda telo vtedy, ked sa svalovej hmoty zbavi, lebo zerie privela energie. problem moze byt aj v tvojej strave - ak mas vydaj energie vyssi ako prijem energie zo stravy. pockaj si na vysledky od doktorky.
Este chcem povedat ze uz tak 3-4 tyzdne je to ako tak ustalene ta vaha ...az nato ze teraz mi vobec nechuti