Tomike22, toho pocitu a tej tuzby sa nikdy nezbavis, zacni sa s tym postupne zmierovat. myslim ze si na dobrej ceste, velmi dobre si to zdovodnujes (co ak by to neklapalo), takze v tom vydrz a snaz sa rozvijat sucasny vztah.
je tu vsak jedno uskalie. zeny, ktore su oblejsie, maju sklon postupne priberat a priberat. v priebehu zivota sa zene meni hormonalna rovnovaha (napriklad v dosledku tehotenstva), a je mozne, ze rozdiel medzi tym ako vyzera teraz a tym, co obdivujes ty, sa zvacsi. a vtedy sa zvacsi aj tvoja tuzba po tych tensich devach.
riesenie je jedine. pasivne z dialky obdivovat, ale nenadvazovat aktivne kontakt, nezvadzat, nehrat hladajuceho a pozvania na caj/kavu odmietat. vzdy sa najde niekto, kto nas ocari viac, nez ten koho prave mame.
v opacnom pripade ani nevies ako a zrazu si uvedomis: "tato deva ku mne pasuje rovnako ako ta moja, a navyse ma postavu bohyne. preco som s tou mojou?"
su to krute stavy, musiet toto riesit, nezelam to tebe ani nikomu. treba si na to davat velky pozor a mat, pokial mozno, jasne priority.
tensie devy budu pre teba vzdy bohyne, zmier sa s tym, tak to jednoducho je. a najvacsie utrpenie to bude v lete, ked si doslova budes hovorit "pomilovat to a zomriet."