Páčia sa mi chudšie dievčatá, ale svoju milujem

Príspevok v téme: Páčia sa mi chudšie dievčatá, ale svoju milujem
Tomike22

Chodime s priatelkou 3 roky už, ona ma 21 ja mam 23, ale je trosku baculka, nie velmi ale brusko a prdelku ma väčšiu., Zvykol som si na ňu, ale stale pozeram obzeram chude holky s dobrou postavou... Viem ze vyzor neni podstatne a mozno by to tak neklapao a s velkou pravdepodobnostpu by som to lutoval ..ale take mam pocity a myslienky :/ S priatelkou sme stastny, boli sme aj na dovolenke, vela sme toho zazili a toto je jediny moj problem..

Ako sa zbavit toho pocitu ???
jej sa velmi nechce cvicit...

zewa

Je hrozne o com tu pises. Keby to bol moj frajer, urcite by ma to velmi zranilo. Ak je toto pre teba problem, nezasluzis si ju.

A aky ma ona vztah k sebe? Ty nemozes nic urobit s jej postavou kym to ona sama nebude iniciovat.

sampon

Bud rad, ze mas taku. Chude zeny vacsinou nerobia nic ine, len investuju do seba a svojej postavy, popripade trpia anorexiou a bulimiou. Su sebou posadnute a ine ich nezaujima. O mumiach so silikonmi ani nehovorim.

sampon

Bud rad, ze mas taku. Chude zeny vacsinou nerobia nic ine, len investuju do seba a svojej postavy, popripade trpia anorexiou a bulimiou. Su sebou posadnute a ine ich nezaujima. O mumiach so silikonmi ani nehovorim.

Maoam

Tomike, ako sa priatelka stravuje? Mozno by ju bavil aj isty druh sportu, ktory by jej robil radost. Ale ak ma geneticky danu sirsiu panvu, s tym nic neurobis...

Ale to je len jedna vec v mozaike stovky inych, ak je to len o tom, popracovat trocha na sebe, tak ju motivuj a mozte aj spolu.

jamka22

Tvoja priatelka ma urcite mnoho inych prednosti napr, madhernu tvar..nie je to vsetko postage.. Tak nech to na tom tak nezalezi dobre mozu byt vychudnute babeny ale aku maju tvarit?prsia a zapametaj si raz budete obaja stari a postava bude to posledne.. Preto si uzivajte jeden druheho a skuste si najst spolocnu aktivitu nemusi to byt fitko ale turistika lezenie a uvidis,.alebo zacni na sebe makat ty priatelku to motivuje

Maoam

wreck: si mal vidiet tie ksichty :D a vtedajsie modelky z triedy dnes vyzeraju az na dve vynimky dost vyzito, baby, ktore vtedy boli take nemastne- neslane su dnes kocky, niektore maju uz aj po dve deti

nie je to pravidlo

ale aj chalani...mnohi sa fakt rozkysli, fuj, vtedy boli chudi ako dratvy, no a ti, ktorych si vtedy nik nevsimol a makali na sebe a vedu dobry zivot (zdravy), tak su dnes velki fesaci, jasne, ze muznejsi a tak, ale pristane im to

Maoam

to WRECK: vies co, nie je to vzdy pravidlom, viem co myslis (genetika a navyky), ale napr. v mojom konkretnom pripade to bolo tak, ze v 16-20 som vazila ovela viac ako dnes (34), dnes mam stokrat lepsiu postavu ako vtedy a to sa nevenujem zo zdrav. dovodov ziadnemu sportu, akurat som presla na take stravovanie, ktore vyhovuje m ojmu telu, kdezto predtym som bola nutena jest ine

poznam dost bab, ktore boli v puberte 'oblejsie' a po 25tke krasne schudli a niektore su po 30tke uplne kocky, ze by si ich nespoznal, no mna nespoznali na stretavke zo SS......asi tak, ale ze skoro vobec, akurat chalani podla crt tvare a hlasu :D

kafe

Tomi, tiež si myslím, že toho pocitu sa nezbavíš. Prečo ti vadí? Myslíš si, že tým nejako ubližuješ priateľke?
Pokiaľ jej to nejako nedávaš najavo - že v jej prítomnosti si ideš vykrútiť krk za kočkami, alebo na ne vyslovene čumíš, otrepávaš jej o hlavu aby schudla.. - tak s tým nebojuj a nechaj nech sa ti chudé baby páčia aj nadalej. Na tom neni nič zlé. Si rozumný chalan, fakt jeden z mála a je to skutočne tak, že porozumenie a harmóniu vo vzťahu žiadny mrňavý zadok nevynahradí.

Poznám viacero oblejších báb, ktoré po pôrode a pri deťoch schudli a vyzerajú oveľa lepšie ako za mlada. Len to tiež záleží na vás OBOCH, či trávite svoj čas AJ aktívne a pohybom, na aký jedálniček si zvyknete, v kuchyni môžeš aj ty priložiť ruku k dielu a naučiť sa pár ľahkých zeleninových jedál, polievky, omáčky.. to všetko máš možnosť ovplyvniť TY. Tak sa toho chop.
Ináč, gratulujem tvojej babe, že má takého skvelého chlapa :)

james bond

ved pises trosku baculka, to myslim vobec nevadi nie ? bud rad ak to ostane iba pri tom, nepisem to nejak vysmesne ale poznam par pripadov ked dievca pri dlhsom vztahu alebo po svadbe pribrala na nepoznanie a to este pred tehotenstvom, takze neriesil by som vacsi zadok na tvojom mieste

wreck

Tomike22, toho pocitu a tej tuzby sa nikdy nezbavis, zacni sa s tym postupne zmierovat. myslim ze si na dobrej ceste, velmi dobre si to zdovodnujes (co ak by to neklapalo), takze v tom vydrz a snaz sa rozvijat sucasny vztah.

je tu vsak jedno uskalie. zeny, ktore su oblejsie, maju sklon postupne priberat a priberat. v priebehu zivota sa zene meni hormonalna rovnovaha (napriklad v dosledku tehotenstva), a je mozne, ze rozdiel medzi tym ako vyzera teraz a tym, co obdivujes ty, sa zvacsi. a vtedy sa zvacsi aj tvoja tuzba po tych tensich devach.

riesenie je jedine. pasivne z dialky obdivovat, ale nenadvazovat aktivne kontakt, nezvadzat, nehrat hladajuceho a pozvania na caj/kavu odmietat. vzdy sa najde niekto, kto nas ocari viac, nez ten koho prave mame.

v opacnom pripade ani nevies ako a zrazu si uvedomis: "tato deva ku mne pasuje rovnako ako ta moja, a navyse ma postavu bohyne. preco som s tou mojou?"

su to krute stavy, musiet toto riesit, nezelam to tebe ani nikomu. treba si na to davat velky pozor a mat, pokial mozno, jasne priority.

tensie devy budu pre teba vzdy bohyne, zmier sa s tym, tak to jednoducho je. a najvacsie utrpenie to bude v lete, ked si doslova budes hovorit "pomilovat to a zomriet."