Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Páčia sa mi chudšie dievčatá, ale svoju milujem

Príspevok v téme: Páčia sa mi chudšie dievčatá, ale svoju milujem
Tomike22

Chodime s priatelkou 3 roky už, ona ma 21 ja mam 23, ale je trosku baculka, nie velmi ale brusko a prdelku ma väčšiu., Zvykol som si na ňu, ale stale pozeram obzeram chude holky s dobrou postavou... Viem ze vyzor neni podstatne a mozno by to tak neklapao a s velkou pravdepodobnostpu by som to lutoval ..ale take mam pocity a myslienky :/ S priatelkou sme stastny, boli sme aj na dovolenke, vela sme toho zazili a toto je jediny moj problem..

Ako sa zbavit toho pocitu ???
jej sa velmi nechce cvicit...

Tibor29

je to normálne že máš oblejšiu pri sebe a bažiš po štíhlych. Oble ženy v nás mužov evokujú materstvo a plodnosť. Štíhle zase sexuálne dobrodružstvo. Tvoje podvedomie teda zabezpečilo ženu pre tvoje deti a tvoj penis baží po dobrom sexe.

radimuzel

no jasnacka stihlunke su in, obezne su out.
ja napr. namam rad ak mladej babe previsa brucho a trasu sa zadky. A holky prosim vas tie ktore previsa tuk na bruchu a bokoch neobliekajte si prosim tie obtiahnute tricka a topiky a nohavice. Vyzerate v tom otrasne ako ked ide explodovat klobasa. Proste nenatlacajte sa do tych uzkych handier ak nemate nato postavu.

Sejla

Geegory, ty sa nejak moc vyznáš, úplne v ženách, ty kokso, neznášam ľudí s toľkými predsudkami. Žena obyčajne po pôrode výrazne schudne, dokonca niektoré na o dosť menej, než bola ich pôvodná váha a je to spôsobené tým, že kojí. Tuky sa premieňajú na materské mlieko. A ešte je to aj tým, že sa pri decku ani poriadne nevyspí a treba ho obskakovať. Materská nie je jak sedieť na riti 8 hodín v kancli.
O zlatokopkách sa vyjadrovať nebudem, aj tak je to povačšinou len váš chlapský výmysel, ako je každá druhá zlatokopka. A charakter človeka sa nepozná podľa oblečenia btw.

Gregory

A preco si si taku frajerku vybral ked je tlsta? Ked sa ti pacia chudunke stihlunke ako mne tak kde si mal oci?
Ta tvoja uz neschudne bude len priberat. Ked sa uz teraz nechce hybat tak po potencialnom tehotenstve a porode bude len kysnut a kysnut. Pribere ti na riti, bruchu a zadku este viac. Zeny maju k tomu nabeh a najma tie ktore su uz pred tehotestvom zavalitejsie.
Maoam zabudla si na jedno ze ked je baba tlsta uz pred tehotestvom a zrazu po porode prudko schudne a vyzera ako vyzla tak je to tym ze nic nezere. Normalne ked bola predtym silnejsia a zrazu je stihlunka tak nezere. Baba ktora ma problem pribrat uz pre tehotestvom a je stihlunka tak tej sa povodna vaha a proporcie vratia do normalu prirodzenou cestou ale u tlstej je to vzdy radikalna dieta z coho su tie buchty potom len nervozne lebo uz nechcu jest ako predtym.
Sampon ty si co za typka? :) Takze podla teba je kazda stihla baba anorekticka a kazda ktora len trochu dba o seba je zlatokopka? Kamo ja ti to tak vysvetlim. Niektore nemusia byt vôbec anorekticky aj ked tak posobia lebo niektore maju problem pribrat ako ta moja. Papa dost ale nepribere ani kilo. A zlatokopka je zvacsa nie ta ktora dba o seba ale ta ktora nadmerne dba o svoj vzhlad. Taka pipka v style Barbie ovesana naramkami a mega nausnicami.

Tomike22

Mal som take nieco asi skor napisat, alebo sa niekomu zdvoverit :)) Dakujem vam ludia, uvedomil som si co mam, co by som tym stratil a ze nie je vsetko o postave :/ Fakt uvedomujem si to teraz aplno, dakujem za rady, skusime niejake sporty alebo aktivity spolu :) A zdravsie papat :)) Zbieral by som kamienky ale stratil diamant :/ Je nam spolu uzastne a aj bude :)) Diiky :)* milujem svoju baculkuuuuuu

Agnes998

Dost sa divim ze po troch rokoch vztahu vnimas postavu svojej priatelky stale ako problem. Preco si si s nou vobec zacal ked sa ti pacia ine? A to si si za tri roky na nu vobec nezvykol? Vztah sa zaklada na inych veciach ako ci ma niekto trocha vacsi zadok, ale tak daleko si ty asi nedozrel.

Sejla

Tomike, zabudni na svoje ideály a vnímaj tú tvoju ako ideál. Nj a tiež by ste si spolu mohli zašportovať, trochu sa dať do formy, veď aj kvôli zdraviu.

Panoramatix

MultiLevel to veľmi dobre napísal. Základom je pozitívna motivácia. Keď chceš aby zmenila svoj životný štýl, musíš to urobiť spolu s ňou. Ak máte medzi sebou dobrú komunikáciu môžte sa o tom porozprávať. My ju nepoznáme, nevieme ako by zareagovala. Ženy sú v tomto zložité. Musíš to dobre odhadnúť a voliť správne slová. Navrhni jej, že by si sa rád stravoval zdravšie, viac športoval a že by si to chcel robiť spolu s ňou, lebo tak by ťa to bavilo viac.

Ideálnej žene by stačilo povedať: Cica nežer! :D

MultiLevel

Tak toto je velmi citliva tema a ak by si jyej niekedy chcel povedat o svojich pocitoch, musis velmi vazit slova a sposob akym jej to povies. Su zeny, ktore si negativne slova na svoju postavu zobrali tak osobne, az trpeli poruchami prijmu potravy...nie je to sranda
Zacnite spolu sportovat. Kupte si bicykle, korcule. Navrhni plavanie, beh, zdravsi styl zivota. Ked sa opyta, ze preco, povedz ze by si rad trosku zmenil sposob zivota, ved zijete len raz a teda sa oplati trosku dbat o to ci sa hybete a ako sa stravujete. Robte akykolvek sport spolu, prospeje to obom. Turistika je tiez skvela, cvicenie doma s vlastnou vahou...
Hlavne ju do nicoho nenut a nemaj poznamky na jej postavu. Bud radsej vludny a naucte sa sportovat a zdravo jest spolu. Ma to vacsi efekt ako vycitky, blbe poznamky, nutenie do niecoho a podobne

anjelik *

Toho pocitu sa nikdy nezbavíš, ale môžeš sa pokúsiť ho ovládnuť. Vždy nás bude priťahovať to dokonalé a krásne a súmerné, to je prirodzené. Ale na tie krásne štíhle dievčatá sa môžeš dívať ako na krásny obraz a to je tak všetko. Nijak sa na tom pocitovo nezúčastňovať. Nič si nepredstavovať, proste iba vidíš pekné telo a dosť. Neporovnávať s tým, čo máš. Ale vieš, konštatovanie, že si si na niekoho zvykol a potreba o tom vravieť pred cudzími ľuďmi o niečom svedčí. Že o tom potrebuješ presvedčiť sám seba, že je to tak správne. :o)
Raz pre vždy sa musíš rozhodnúť, že čo chceš milovať, či telo alebo bytosť v tom tele. :o) Ideálne je, keď je to vyrovnané, no nie vždy to tak je, a tak sa pokús držať rád o spoločných aktivitách, aby sa priateľka predsa len priblížila viac tvojej predstave o tom, čo je krásne.