Nemám kamarátov, nemám ísť s kým von. Ale veľmi by som sa chcela s niekým novým zoznámiť. Ale ako ked nemám s kým ísť? Len tak na ulici sa asi s nikým nezoznámim. Tak ako začať?
Nové známosti
:-((((( aha vy ste tu---
Ahoj, som na tom podobde. Chýbajú mi ľudia a hlavne nejakí lepší kamaráti. Mám svoje trápenia, rád by som niekoho spoznal. Budem rád ak mi niekto napíše greener@azet.sk. Mám 20r a bývam v BA.
Ahoj ja som tiež z BA rada sa zoznamim, ja postupne zistujem, ze vsetci moji tkz. ,,kamaráti,, su len znami a absolútne na nich nieje spolah. Citim sa osamelo.
čokcake - ja mam 27, mas mail?
nemáš nejakú jednu kamarátku ktorú by si vytiahla niekde na diskotéku ?? tam sa ľahko zoznámiš s novými ľudmi :) moja kamoška raz v jeden večer zakričala na uplne cudzieho chalana že: ahoj, kam ideš ? a potom sme sa s nim dali do reči a teraz vlastne je to už môj chalan :) čiže ničoho sa neboj..risk je zisk :P
zabudla som napísať, mám 17 r
čokcake - ja som z Trnavy, ale do Ba chodim casto (lekar, rodina), tak ak chces, napis email ;-)
Ano, taky pes ma ovela lepsi charakter nez clovek, je priatelsky a nikdy sa na teba nevybodne:-)
Ludia mozu byt na vrchole jedine tak potravinoveho retazca, sad but true...
kup si radsej psa.. lepsi jeden psik ako milion ludi
Ako ťažko ti takto poradiť lebo ani neviem koľko máš rokov ..a hlavne čo ťa baví ...napr. tanec , ak si už staršia je trochu neskoro začať z nejakým športom asi , no nikdy nevieš treba si to pozisťovať.