Slovakia model management - skúsenosti

Czahoj

Ahoj, v agentuře jsem působila a nemám dobrou zkušenost!!!
Btw posílají jen Istanbul a Indie a oboje jsou web shootingy a špatné agentury, takže zkus jinde

Prezyvka055

Hlavne neplatte nikomu nic dopredu.
Oni su agentura a oni maju mat zaujem vyskolit vas tak aby vas mohli "dobre predat". Kedze za Vas budu brat peniaze, preto maju byt vstupne investicie na ich tricko a riziko, pretoze ich v buducnosti zurocia niekolkokrat.

M230

Naozaj neodporúčam túto agentúru na dlhodobú spoluprácu. Je síce pravda, že na tréningoch sa naučíte to, čo treba aby ste vedeli v modelingu a v zahraničí, ale ako tu už bolo spomenuté mali by byť tie tréningy zadarmo. Nepáči sa mi aj ich biznis, ktorý si vedú s agentom Jozefom Gonom, ktorý takisto osloví hocijakú babu a chce od nej peniaze s tým, že jej dohodí agenturu a nejaku pracu, ale že by sa Vám tie investované peniaze niekedy v dohladnej dobe vrátili sa nestane!!!

basicgirl

Baby ja si tiež musím agentúru zastať. Dala mi neskutočne veľa a neľutujem. Tréning chôdze a poz je dôležitý a v zahraničí nevyhnutný. A keď sa vám nechce pol roka "len" trénovať tak modeling asi nie je pre vás. Lebo presne tu sa ukáže kto má trpezlivosť čakať na niečo, makať na sebe a uvedomí si že asi po príchode do agentúry nevycestuje za mesiac. A o tom to je. Kto si počká, ten sa dočká.

Micha20

Misulka som zaskočena tvojím prispevkom, na treningy chodim pravidelne a vela sa tam naučime a nakoniec aj zurocime v zahraniči. Bola som v zahraničí a veľmi mi to pomohlo.
Ano, platila som si za trening ale pristupovo sa to oplatilo. To je presne to ked niečo chceš tak do toho investuješ. A pokial ti je ta smiesna suma veľa na cele obdobie treningov, tak asi sa modelingu venovat nechceš a chceš len vyuzit agentúru. Určite sa dievčata nenechajte odradiť a chodte do toho. Vybrala som si tuto agentúru koli tomu, ze som tam nasla individualny prístup a rodinné prostredie.

mišula

Fakt najhoršia agentúra pytaju peniaze za treningy ktore by mala pani Andrea dávat zdarma keď ma o dievčatá záujem a nie za ne pýtať eŠte peniaze a neni to 20 eur dokonca ani 50. A fotenia toho sa tak skoro nedočkáte a aj keď dočkáte aj to si zaplatíte čiže baby nenechajte sa zdierať

TerinkaBol

Najhoršia agentúra na Slovensku založena na vytahovani penazi z dievcat za tzv. model treningy atd (vela dievcat ktore nemaju ani ziaden modelingovy potencial) hlavne zaplat a potom cakaj ze sa ti snad niekedy ozvu aj koli niecomu inemu ako nacviku chodze.