Krv z nosa

Príspevok v téme: Krv z nosa
Lulu 25

Ahojte bulimiou trpím už 5 rokov :( asi pred dvoma rokmi sa mi počas zvracania začala púšťať krv z nosa. No krv sa mi neopúšťa pri kazdom zvracani, ale len vtedy ak zvraciam viackrát za deň niekoľko dní za sebou. V takých prípadoch si musím dať pauzu od bulimie niekoľko dní a ono to prejde. Neviete mi poradiť či to je len z toho že veľmi napínam svoje telo, alebo či to je niečo vážnejšie? :)

Ribs

Milujem tieto rady od ludi, ktori si (vdakabohu) nikdy nepresli ziadnou formou PPP. Jest zdravo, 5 x denne, sport blablabla... bodaj by to bolo take jednoduche prestat a byt opat zdravy a stastny...

karolinka122

pozor na to vracanie, napinanim ti nemusi prasknut len cievka v nose, ale aj v hlave a mozes mat vnutorne krvacanie do mozgu a to je uz ooovela vaznejsie, zvas si , ci ti to za to stoji, preco zvracias? Ak mas problem s liniou, naordinuj si trocha zdraveho zivotneho stylu, strava, sport, ak mas nejake nevyriesene osobne problemy, treba ch riesit s odbornikom, nie prejedanim a zvracanim , chces takto byt cely zivot? Ze preco?

inus

tak si daj "pauzu" od bulimie o ktorej pises na cely zivot... dufam ze si uz navstivila nejakeho odbornika, ktory ti pomoze..drzim palce... :)

Agnes998

Krvacanie z nosa nebude vazne ale vazna bude tvoja bulimia. Vracanie ti napina aj sliznicu v nose a ta je zrejme slabsia, preto sa pretrhne a krvacas. Skus riesit hlavne svoju bulimiu, lebo ti to skodi aj na inych castiach tela, hlavne vnutorne organy co navonok sice nevidno, ale je o to horsie. Mam znamu ktora mala anorexiu v tinedzerskom veku a tak si donicila zdravie, ze ostala cely zivot na invalidnom a nikdy nemoze mat deti.