Nova choroba - Facebook

Príspevok v téme: Nova choroba - Facebook
tututuuu

Alebo ako inak nazvat chorobu, ked poviem svojej rovesnicke (36), ze nepotrebujem facebook a ona sa zacne smiat? To ked sa niekto nepochvali, ze ma doma pekne kvety od manzela, pozvanie na chatu v krasnej prirode, alebo nadhernu dovolenku v najromantickejsich zakutiach sveta, dieta co dostalo dobre ohodnotenie v skole (fotka ziacnek nizky?!), alebo si fotit chlast v bare?
Toto je generacia modernych ludi, alebo stratenych ludi?
Je sice paradoxne, preco to riesim na internete, ale zabava musi byt.
Ale minimalne to znie ako rozpoltenost, ludia sa stazuju, ze je zle, pritom sa chvalia malickostami.

Nina_1

Tiež patrím medzi vaše rovesníčky a zdieľam rovnaký názor na FB. Ja som síce profil mala, ale prestala som naň chodiť. Najprv z jednoduchého dôvodu, že som popri novorodeniatkach - dvojičkách nestíhala a neskôr ma to už neťahalo. Väčšinou boli všetky profily o chválení a klebetách. Mám kamarátky v našom veku, vieme sa zabaviť aj bez FB ale či už moje deti budú vedieť existovať bez FB to je otázne. Zatiaľ túto otázku neriešim, lebo majú 8 mesiacov. :-D
Čo sa týka fór tak to je už o inom, rada spoznávam názory iných a občas sa aj mne zíde pomoc - rada.

klincka

Aj ja mám FB, ale už naň nechodím. Skutočnosť je taká, že aj ja som tomu dosť podľahla. Inak som v tvojom veku :-) Dala som si ho preč zo záložky, jednoducho naň prestávam chodiť. Moje deti tiež nie sú na FB, keď budú mať 15 tak im dovolíme, možno je to niekomu smiešne, ale podľa mňa sa dnešná mládež už nevie poriadne baviť. Teraz tu máme návštevu 3 kamarátky detí, pekne sa hrajú - FB nepotrebujú... ani my sme ho nemali a sme tu :-) Ale takéto fóra mám rada, pretože si prečítam nejaké informácie a názory iných ľudí... na FB mi to príde len chválenie, presne ako si napísala, ako sa moje deti učia, čo sme si kúpili, kde sme boli, v koľko * hotely... no nie, je mi ľúto, toto mňa nezaujíma.

Girlinka

Facebook a iné sociálne siete sa stali akýmsi fenoménom. Nehovorím, že je to zlé, sama Facebook mám a je na veľa vecí dobrý, udržiavam tak kontakty s ľuďmi, ktorých napríklad nemám po blízku, ale dosť to ľudí aj rozdeľuje a určite nikto nie je povinný mať nejaký profil na sociálnej siete. Vznikajú potom závislosti ale to je už na inú tému. :-)