ahojte. zacala som pouzivat hair minimizing krem...Nuz, asi troska naivne, lebo pochybujem, ze by mal nejake super ucinky., ale kedze som len na zaciatku pouzivania, chcela by som vase skusenosti s takymito kremami. zabrali vam? mne ide najma o ruky a stehna, pretoze to su najkritikejsie partie a neholim si ich a a ni nemienim zacat. No a chlpky mam sice biele, ale je ich pozehnane. Dakujem
krem na redukciu chlpkov
daj potom vediet ci ten krem pomaha po case. alebo niekto kto s tym ma nejake skusenosti aelbo prip. aj s UHA. a tastranka www.uha.sk ide len v internet explorer
Sjella mne ta stranka ide otvorit...
tiez si holim cele nohy, aj stehna. Tie kremy sa pouzivaju na oholene casti tela a maju zmiernit rast chlpkov po holeni,mali by byt jemnejsie a menej, ale ci to je pravda, to teda neviem. Mozno v istej miere ti budu pomalsie rast.
Tak to robíš chybu, keď si ich neholíš, lebo tieto krémy väčšinou zaberajú na hladkú oholenú kožu, vtedy zmierňujú rast, teda mali by... Nemám s nimi nejaké extra skúsenosti, ale v podstate ak sa nad tým zamyslíte je to blbosť, lebo keď už je niekto raz chlpatý, hmm tak to s krémom nevyrieši, jedine s depilačným. Inak je to taký problém si oholiť aj stehná?? Lebo mne je nepríjemné mať, čo i len jeden chĺpok navyše. Ale nesúdim každý má vlastný názor:)
Pozri www.uha.sk
a kolko asi tak stoji ten krem??je to velmi zaujimave nechcem si holit nohy az hore lebo mam tam svetle a male ale tak by som nechcela mat ich tam a holit nechcem ani depilovat....