Halucinácie?

Príspevok v téme: Halucinácie?
Simušiak

čaute,už dlhšiu dobu ma trápi veľký strach zo schizofrenie. Začalo to, keď tatovi diagnostikovali úzkostnú poruchu a ja som sa zlakla, že so mnou ntiež niečo nie je v poriadku. Stále som v strehu, všetko sledujem a na každý nezvyčajný podnet reagujem hned tak, že to analyzujem, či sa niekde niečo naozaj blislo alebo to bola halucinacia, či niekde niečo naozaj píplo alebo už blúznim. Chodím aj k psychologicke, tá mi povedala, že psychozu rozhodne nemám, ale ja mám proste obrovský strach a už si fakt neviem rady. Včera večer, keď som bola už dosť unavená, tak som dvakrát posebe videla zlaté záblesky v zornom poli, akoby taký pohybujúci sa pruh..mne sa to zdalo akoby na bluzke človeka oproti mne..čo je divné, lebo tam sa nemalo čo odrazat..preto sa bojim, že to bola už skutočná halucinácia a som z toho zúfalá..zatial som si vedela vsetko vysvetlit. Poradte mi co mam robit prosim. Ostatní mi radia, že si mám viac verit a menej sa sledovat. ale po vcerajsku som fakt vydesená a naozaj sa bojim co to mohlo byt. Ďakujem za každú radu.

Maoam

skor mas uzkostnu poruchu, schizofrenia ma ine priznaky, ale zdiagnostikovat ta moze iba psychiater

to, ze sa neustale pozorujes je velmi negativne, ono to bude gradovat a svihne ti z toho, skus vyhladat pomoc (psycholog, psychiater) - aspon rozhovor