Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nafuknute brucho

reni

aj ja mavam hrozne nadute brucho a ja robim s acetonom a s farbami v jednej fabrike.mne povedali ze to je urcite odtoho.Daj si kazde rano acidofilne mlieko,uvidis pomoze to mne to trochu pomohlo len to treba pravidelne pit.skore uzdravenie

jaja

nechcela som ta vystrasit!!!!!,ale na druhej strane to hlavne nezanedbat...aj mne hovorili,ze to blbo vyzera,ale ja som roky cvicila..,len tak doma ako brusaky a hlavne cviky na boky,mala som pevne brucho,take tvrde.....tricka male...az hore sa mi to tlacilo.stratila som pas..schudla v bokoch,tvari,rukach,len brucho mi trcalo..a ty ako dlho pozorujes ze ti brucho rastie??a aku mas inak postavu??

jaja

katelin: operacia prebehla pod celkovou narkozou..cysta mala skoro 4 litre..prisla som aj o vajecnik..vies kolko je na svete zien,ktore ani nevedia ze cystu maju..ak su tucne v bruchu..ani ich to nenapadne..aj mne ta cysta zacala rychlo rast...keby som isla skor na kontrolu tak ako uz roky chodim 2x do roka(zrovna som na jesen nebola),mohla byt odstranena aj laparoskopicky..ak sa chete nieco blizsie opytat napiste..ja odpoviem...pa

Katelin

bluzka ja osm na to tez tak ako ty,akurat ze nevyzeram ako v tom 6.mesiaci,ale mam iba 18 rokov.

jaja: ako prebieha ta operacia?

jaja

daj vediet ci som sa trafila...a neboj ja som 2 mesiace po operacii..vyzerala som ako v 6 mesiaci....dodnes ma to mrzi...ze som as tomu branila.chodila som 2x do roka na kontrolu...len na jsen som nebola.a vtedy to zacalo velmi rychlo radt....a asi som vedela..tak som sa byla...nebolo to treba..dalo sa tomu skor predist...drz sa

bluzka

Ja mam rovnaky proble. Mam 29r, 168cm, 63kg, ale v pase mam takmer 80cm. Nejem mastne, slane, papam vela zeleniny, ziadne pecivo (obcas na ranajky tie celozrnne vlakninove polystyreny), veceram do 18:30h, bicyklujem, denne urobim cca 100brusakov. A nic nepomaha. Vyzeram akoby som bola v siestom mesiaci. A nepijem sladke ani bublinkove vody, iba caje (Pu-erh, zeleny), ani kavu nepijem. Fcil budte mudri. U gyndy som bola pred 3 mesiacmi, nic.

jaja

ahoj Katelin....aj ja som mal a nafucane brucho..ktore csom rastlo a pritom som chuda v pase,ale bokata...tak mi to neslo do hlavy ,myslela som si, ze vekom....(35r)...vôbec ma nenapadlo,alebo nechcela som si pripustit???ze mi 5cm cysta ryclo rastie..nemas aj ty nahodou zen.problem????