ani neviem prečo tu píšem, proste potrebujem sa vykecat, som už 4 roky bez vztahu, budem mat 29 rokov, predtým som mala dva dlhšie vztahy, s jedným chlapom som sa začala stretávat, ale zistila som že ma klame tak som ho nechala. Veľmi mi chýba vztah a už som fakt bola dlho sama. Mám veľa kamarátiek, aj kamarátov, som obľúbená v kolektíve, vyzerám dobre, nie kvôli tomu aby som sa nejak povyšovala, mám dobrú prácu, nie som domased, víkendy trávim vonku, majú o mna chlapi záujem, ale ako to už býva, tí ktorí chcú mna, tých nechcem ja, proste beriem ich ako kamarátov, nie som zaľúbená a to sa nasilu nedá. Priznám sa, som náročná vo výbere partnera, nemyslím výzor, ale musí tam byť nejaká tá chémia, a spoločné záujmy, inak si myslím, vztah fungovať nebude. Ja ani neviem, kde mám spoznať nejakých ľudí, pretože aj ked sa vyberieme vonku všade samé páriky, alebo mladí chlapci, ale takí tí 30-tnici sú už väčšinou zadaní, alebo sedia doma....skúšala som zoznamku, ale to je proste už choré, ľudom ide len o sex, alebo samí primitívci s prepáčením. Naozaj, už som veľmi neštastná kvôli tomu, že som tak dlho sama, tak mi chýba partner, so všetkým čo k tomu patrí, a hlavne ked sú teraz sviatky, ide leto, rada by som išla s niekým na dovolenku, trávila pekné chvíle, ale nie je s kým. Prosím poradte, čo mám robit, viem že to príde ked to človek najmenej čaká, ale ubehnú mi najlepšie roky, a už je fakt čas, lebo štyri roky je veľmi dlhá doba. DAKUJEM.
4 roky sama, som nešťastná
ahoj gretka ja mam 24r. a tiež som nikoho nemala. čo som mala o chalanov záujem chcela som ich stretnúť, osloviť ale nikdy sa to nepodarilo, lebo už som ich nestretla. ja si myslím, že to sa nedá ovplyvniť či niekoho budeš mať alebo nie. bud je to človeku dané alebo zostane sám aj keby sa snažil akokoľvek.
Ano, zivot nadeli kazdemu nieco ine.
Ale tvojou ulohou je to ovvplyvnit a popasovat sa s tym nejako :)
Bolo by zaujimave zistit, ze co robis preto, aby sance ze uspesne niekoho aj najdes sa rapidne zvacsili :)
Skor si myslim, ze si si sama zvolila prehru a nekonas tak, aby si si okolo seba vytvarala vhodny priestor pre interakciu s niekym inym :)
ano, viem prečo...nie kazdemu je sudene...
grettka:
A vies preco si este nikoho nemala ?
No, treba na to ist logicky ;-)
Mas vela znamych ?
Stretavas sa casto s novymi ludmi ?
Ak sa stale pohybujes v okruhu tych istych ludi a malokedy sa dostavas do situacii kde spoznavas novych ludi, tak je jasne ze sance su uplne mizive.
Ak to nezmenis, nikoho nenajdes.
Si zober, ze ake OBROVSKE mnozstvo ludi je na svete. Tvrdit ze vsetci najlepsi su rozobrati a po 30tke to ide dole vodou...tak neviem, ale to su zaslepene a hlupe reci.
Ako vies, ze ten chlap ktory ta na pohlad oslovuje a je zadany, tak odkial vies ze je super ? Co ak je to nejaky chumaj ? :) Takto sa uvazovat fakt neda...To ze je clovek zadany, nie je ziaden ukazovatel jeho 'kvality'. Kolkym zo zadanych ludi to aj realne funguje ? Vsetci to urcite nebudu :)
ahoj lea,4 roky byt bez vztahu nie je az take zle, ja mam tolko rokov co ty a nikdy som nemala priatela,takze ak ta to "potesi", existujú este aj taki ludia,co su na tom horsie ako ty...nieco pekne si uz v zivote aspon stihla zazit,takze sa z toho raduj...
Vela stastia.
Agnes: on bol cokolada pre mna a ja vlastne ked sa nad tym zamyslam po tych rokoch, tak ani neviem preco, bol ako moja osobna znacka silneho opiatu, vedel ako na mna, stacil jeden pohlad, jeden dotyk a ja som bola euforicky vystrelena do vysin...s nim som sa citila vsade dobre a vsade doma, hodiny smiechu, nehy, lasky....ale ktovie, mozno to bolo iba caro nepoznaneho a caro prvej lasky + do toho fakt, ze bol vo vsetkom prvy, to tiez spravi dost, navyse o 10 r. starsi ako ja, oproti tym holobriadkom co sa vtedy okolo mna tocili mal riadne navrch....ale stale sa ucim, mozno ked pride znova laska, tak sa iba zasmejem nad tym, ze o tomto som si myslela, ze to bolo silne...ale zatial nemam s cim porovnat a jednoznacne najsilnejsia a najviac intenzivna emocia co som ku komu citila...
No a rozchod...to je na dlhy zimny vecer, ale v kocke mozno aj ten vek, ale este viac jeho ziarlivost...vsetko by bolo ok, ak by som sa podvolila, ale ja mam aj ine zaujmy/rodinu/kamaratov a skrz frajera na nich nezabudnem, nepacalia sa mu moja hypoteza aj o inej potrebe ako tej byt s nim /aj ked vzdy mi bol prioritny/, tak som si povedala, ze zivot v zlatej klietke si nevyberaju ani tie opice v zoo, tak preco by mala Martina a bolo bum bác :)
Lesna_vila a v com bol ten tvoj byvaly ako pises cokolada, v com bol lepsi ako ini chlapi a preco ste sa teda rozisli ked bol tak super
Ahoj Lea, najviac viem ako sa citis...mam ten isty "problem", uvodzovky preto, lebo vlastne som stastny clovek,nic mi nechyba, ako ja zvyknem hovorit: moj zivot je velmi sladucka torta a uz mi chyba len ta ceresnicka...ale presne toto, presne toto je vec, ktora ma znepokojuje. Chlapi casto o mna zavadia, lichotia atd, atd, ale akosi sa neviem zalubit, nie ze by som zila z minulosti, alebo nieco, len proste uz viem aka je cokolada super, tak mi nestaci jest iba chleba :) Nechcem ist do horsieho a stale cakam, ze sa mi srdce rozbucha podobnym sposobom a stretnem takeho, pri ktorom sa budem citit doma vsade a budem chciet vedla neho kracat nie iba pocas peknych dni,ale okrem toho srdca ako vtedy do toho dam aj kusok rozumu...jednoducho, lubila som jedneho a odvtedy co sme sa rozisli ubehlo uz skoro 5 rokov a sice aj boli nejake pokusy, ale skor vykriky do tmy, ktore skor skoncili ako vobec zacali..vsade okolo seba pocuvam "najdi si uz niekoho, taka zena ako ty a nikoho nema, preco si stale sama", mne sice zatial fuka "len" na 25, ale i tak...roky utekaju a ako pises, ak utecu aj tie najlepsie tak to bude naozaj uz iba horsie a chlapi abnormalne preselektovani :))))...ja bud stretavam chlapov, ktori chcu iba sex a ten ja iba tak nechcem, ten nie je pre mna bezna sucast zivota,ale bonus k niecomu, no a to nieco nie je impulz, ale proces...nedaju mi cas aby to vo mne prerastlo a ja potom nadobudnem pocit, ze je to iba o sexe atd, alebo potom protipol = chlapi co ma nutia do definovaneho vztahu po 2 stretkach, davaju mi otazky kolko chcem deti a kedy bude svadba :D Proste psycho, hop-alebo trop..ziadna zlata cesta. Tiez nemam pocit, ze som vyberava, staci mi bezny chlap, co nie je metrosexual a nezaobera sa sebou viac ako ja, co ma hodnoty a je rodinne zalozeny + rovnaka vlnova dlzka vo vtipe a aby som bola troska aj sebecka, tak aj ta chemia...aspon ciastocne :) Niekedy mam pocit, ze musi byt chyba vo mne, ale neviem...vlastne si ani nepripustam to, ze som stale sama...clovek si zvykne,ale ak si zvykne je to zle, som tvor párový a obcas pride cloveku smutno.... a pardon za esej, ja som vlastne iba chcela, ze ta chapem a som rada, ze v tomto nie som sama (aj ked jasna vec, ze by som ti dopriala ak by si to mala v tychto peripetiach vztahovych ine)... inak v NR som zila 5 rokov a este ma tam caka poslednych par dni, tam ti chlapi tiez nie su nic moc, aspon z mojej skusenosti :)))) Pekny vecer! :)
niečo budem musieť vymyslieť :D dakujem