Chce mňa alebo matku svojich detí

Príspevok v téme: Chce mňa alebo matku svojich detí
Tanicka 27

Ahoj

Zoznamila som sa s muzom,pred cca dvoma rokmi,s ktorym sme si obcas napisali,zavolali ale nic viac.Ja som mala priatela,on priatelku,ja som otehotnela,syn ma 7 mesiacov,som v rozvodovom konani.On ma dve deti,jedno ma 2 roky a jedno 5 mesiacov.Pred 3/4 rokom sa rozisiel s dotycnou zenou,ona sa odstahovala naspat na SR a on zostal zit v Rakusku,avsak ich chodi pravidelne navstevovat

ZAcali sme sa viac stretavat,zamilovala som sa.Problemom vsak je ze naposledy mi povedal ze nevie co ma urobit,lebo deti mu moc chybaju,ci to ma s dotycnou este raz skusit a neustale sa hadat ale bude pri detoch,alebo ist do noveho vztahu so mnou.

Ako sa mam zachovat?Co mam robit?

A muzi,ako vidite toto jeho chovanie prosim VAs vy?

Chyba mi,myslim na neho,on mi povedal ze to citi rovnako...

Co mam urobit?Cakat?Bojovat?Odist?

Dakujem

Ja mam 27 rokov a on 37

woo

tak urcite ze je to bolestive ked je to jednostranne, ale k laske ho neprinutis. bud pockas kym sa rozhodne, alebo budes na neho tlacit a odplasis ho.
muzi nemavaju zaujem o lahku korist a zeny ktore sa na nich prilis viazu ich desia
skor bude mat o teba zaujem ked uvidi, ze o teba maju zaujem aj ini muzi a ze na nom nevisis, ze mas na vyber a aj tak mas zaujem o neho

Agnes998

No ak si si ista ze ho chces tak o neho bojuj, ale nejako nevtieravo. podla mna sancu mas, vsak si mu sympaticka, s detmi sa predsa moze stretavat aj po rozvode, nemusi o ne prist. Cez prazdniny ich moze aj na dlhsie zobrat k sebe do Rakuska.

Agnes998

Najskor ho spoznaj, prekukni, potom si s nim nieco zacinaj. Bolo by dobre vediet preco sa s byvalou hadali a preco to riesil zrovna tak ako to riesil, ci nie je zrovna hadavy typ a ci sa ti nebude urazat a hadat sa s tebou pre malickosti.

Agnes998

Ked sa stale hadali a este tak vazne nebolo to dobre hlavne pre tie deti, neurobil by pre nich dobre keby sa vratil a zas by sa furt hadali. Vsak Rakusko a SK nie je tak daleko, moze ich navstevovat aj kazdy alebo kazdy druhy vikend. Ale to si musi vyriesit on. Zatial by som ti radila ostat s nim kamaratka kym si v hlave neuprace, kludne ako spomina woo mozes ist obcas na rande aj s inym.

woo

nerob nic, len bud mila a prijemna ako doteraz
ale daj mu najavo ze nebudes cakat večne, a prilis sa nenamotavaj, drz si vnutorny odstup, kym sa jasne nevyjadri
nema zmysel to uponahlad, aj porozchodove stavy maju svoj priebeh, hoci u kazdeho iny
je dost mozne ze byvalu este miluje a hoci si rozumiete, myslel by stale na nu
kludne si daj rande aj s inym, kym nie ste par, mozes experimentovat, mozno stretnes niekoho lepsieho

woo

fungovat to nebude, ked to doteraz nefungovalo
po rozchode su obaja este na vazkach a maju snahu vratit to co bolo, ale to sa uz neda
keby to fungovalo tak sa im to nerozpadne
ktovie ci to bude fungovat vam, ale rozhodne mas vacsiu sancu ty ako ona
ak unesies to, ze su stale v kontakte, rovnako ako bude asi v kontakte ty s byvalym