Chce mňa alebo matku svojich detí

Príspevok v téme: Chce mňa alebo matku svojich detí
Tanicka 27

Ahoj

Zoznamila som sa s muzom,pred cca dvoma rokmi,s ktorym sme si obcas napisali,zavolali ale nic viac.Ja som mala priatela,on priatelku,ja som otehotnela,syn ma 7 mesiacov,som v rozvodovom konani.On ma dve deti,jedno ma 2 roky a jedno 5 mesiacov.Pred 3/4 rokom sa rozisiel s dotycnou zenou,ona sa odstahovala naspat na SR a on zostal zit v Rakusku,avsak ich chodi pravidelne navstevovat

ZAcali sme sa viac stretavat,zamilovala som sa.Problemom vsak je ze naposledy mi povedal ze nevie co ma urobit,lebo deti mu moc chybaju,ci to ma s dotycnou este raz skusit a neustale sa hadat ale bude pri detoch,alebo ist do noveho vztahu so mnou.

Ako sa mam zachovat?Co mam robit?

A muzi,ako vidite toto jeho chovanie prosim VAs vy?

Chyba mi,myslim na neho,on mi povedal ze to citi rovnako...

Co mam urobit?Cakat?Bojovat?Odist?

Dakujem

Ja mam 27 rokov a on 37

Tanicka 27

No dufam ze to nebude blbe brat aj kamosku ale on na mna nebude mat cas cez den....a ona mi maleho navecer postrazi vzdy

Agnes998

Jaj tak ty si na SK, ja som myslela ze si tiez v Rakusku. Ale ked to mas takto tak samozrejme chod, nemas co stratit.

woo

tak to mas dobru kamosku ked ti dva dni postrazi sedemmesacne dieta...ja by som syna nedala nikomu v tom veku na viac ako dve hodiny...

Tanicka 27

Chcel aby som prisla do Rakuska na par dni za nim,asi dam synceka ku kamaratke na dva dni a pojdem....co myslite?

Agnes998

Bojuj onho tak, ako ti poradil/a woo, bud mila, nevtieraj sa, nebombarduj ho smskami a telefonatmi. Daj mu cas. Ked sa stretnete, urobte si pekny program. Ked budes mila, aspon mu ukazes, ze nie si hadavy typ ako jeho byvala a ze s tebou moze mat pohodu.

woo

no ale s detmi a aj s nou bude este roky sa stretavat...a pokial to nemaju doriesene, je dost mozne ze sa sem tam aj spolu vyspia. naozaj nie je vhodny cas teraz...musis pockat, mozno ta to aj prejde. city su nestale. ty si tiez po rozvode. nehrn sa hned do noveho vztahu.

Tanicka 27

Ja som mu povedala ze k nemu citim viac a on mi povedal ze to citi podobne....

Potom siel za detmi a ked si predstavim ze je tam aj s nou...ach jaj