Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto pribera z psychiatrickych liekov!

Príspevok v téme: Kto pribera z psychiatrickych liekov!
xirenka1

Priderate tiez z liekou na liecenie psycjiky?ako s tym bojujete?Da sa vobec nejako to zhodit?ja saom za cca 2 roky pribrala asi 22 kilo a to zak,ze prve asi 3 mesiace hned 16 kil a potom postupne...velmi mi to vadi,uz som skusala vcetko mozne a to ani poriadne nejedavam!!! uzivam orfiril long 1000 mg,paretin 20mg,kventiax 100 mg a zopiclon...popripade,viete mi povedat s ktorych tychto liekou sa cca tak najviac pribera?vcera som prisla z nemocnice,lezala som na psychiatrii v trencine,tam mi nasadili este aj redukcnu dietu a este som aj tak tam pribrala 3 kila,ale ked som sa na to priberanie pytala,doktorka povedala ze sa s tych liekov tak nepribera,sice je tam velka chut do jedla...chacha:D a pritom v kazdom d tychto liekov je pisane ako neziaduci ucinok priberanie,bol mi pridany ten orfiril brala som 750 mg a tam mi ho zvysili na 1000 a ten kventiax zo 100mg presli na 300 z coho mi bolo velmi zle,snazili sa mi ho davat aj pocas dna no ja po nom len spim...takze nakoniec mi dali 200mg seroquel,co som dnes aj na toto forum pisala,ci ma niekdo skusenosti,mne povedali ze to je vlastne kventiax ale s predlzenym uvolnovanim,no ale aj dnes som stale spala a stale som velmi hladna a velmi mi opuchli prsniky,uplne sa mi zvetsili,oopuchli a mam tam take velke modre zili takze to asi brat nemozem a ani nechcem,vsak to by som za chvilu pribrala 2 krat viac ako mam....ake mate skusenosti vy? tiez tak po takychto liekoch priberate? aj ked skoro nejem iba rano a trosku obed,len teraz z toho seroquelu by som zjedla aj kona....ach jaj :/

milan ts3

Tiež som ležal na psychiatri v TN
( 4x :D) dali mi tam abilify , paretin , atarax a protazin , Zo začiatku som pribral hodne ale postupom času som si zvykol na lieky a aj vaha išla dole , možno aj ty ked si zvykneš na lieky tak schudneš .

xirenka1

Na Bipolarnu afektivnu poruchu,zmiesany typ a hranicna porucha osobnosti,ale prv som mala uzkosti,potom hlboke depresie a ako mi doktorka pridavala to antidepresivum paretin na 3 tabletky denne tak ma to presvihlo do manie,alebo to spustilo u mna tu bap co so mohla mat ale nie este taku...velmi ma trapy to priberanie