ahojte mam 16 rokov a uz dlhsiu dobu ma trapia problemy spojene s tym ze nemam zmysel zivota a celkovo nenachadzam zmysel precosom este stale tu. Kazdy den zacinam tym ze vstanem a idem do skoly pridem zo skoly a sedim za pocitacom vacsinu casu. Nemam priatelov, hobby, nic. Neni to o tom ze by som ziadne hobby mat nechcela ale na sporty som uplne lava a vsetko co zacnem ma prestane bavit asi po polhodine, skusala som uz asi vsetko ale nic ma nebavi. Neviem co mam robit ako to zmenit. S rodinou moc casu netravim kedze moji rodicia su len kusok od rozvodu a vacsinou otec nebyva doma a mama sa venuje malej sestre.
Nemam zmysel zivota
Si este mlada,toto je len take obdobie kde su taketo mensie problemy,ale pridu take ked sa ti tento problem bude zdat primitivny, ak si chces najst kamosov, tak skus chodit niekam von prihovorit sa k niekomu,alebo takto cez net si s niekym pisat a potom zajst dakam von porozpravat sa:).. hlavne nemysli na nic zle, zazijes este vela toho,aj stastie aj sklamanie neboj sa zivot mas pred sebou
Ahoj , ja tiez ked som mal 16 som tiez nevidel zmysel zivota , no chodil som psychologicke skolskej (teraz mam 17) a ona mi ani ako tak neporadila no hlavne mi doma mama poradila.V zivote ta stretne este tolko ze nebudes vediet o sebe :-). Toto su len chvilkove depky ktore ta po case prejdu a nemysli na to ze nevidis zmysel zivota zivot je nato aby sme si ho uzivali, radovali sa, mali krasnu rodinu , vztahy. Tiez som rozmyslal ako ty zobudim sa do skoly , zo skoly , ucit sa , ale zivot si musime neako nastartovat. Sme mladi tak si zivot musime uzivat :-)