Starostlivost po obriezke

Príspevok v téme: Starostlivost po obriezke
anonym1111

Zdravim uz mam asi 2-3 den po obriezke a na opuchu pod zaludom sa mi tvori asi hnis je to normalne ? take drobne ale mam z toho strach krvacat to absolutne nekrvaca nic len stehy su obcas take podliate krvou a napuchnute navrete doslova inak pohode ani bolesti... V tej oblasti to aj trochu mokva

Velmi pekne dakujem ak mi aj poviete aku starostlivost odporucate a po kolkych dnoch oblievat repikom ... obviazane to nemam ani som nemal

anonym1111

Dakujem za reakciu, sledujem to a zacalo to aj mne nieco vytekat dnes ale opuch neprestal je to 3 den dnes po operacii ale stehy sa mi zda ze sa maju vstrebavat to by malo byt pohode aj ked sa mi uz uvolnuju a jeden vypadol ale krvacanie stale ziadne (doktor vravel ze asi ani nebue lebo ze to riadne zasil a stravili tam hodinu sitim) ... akurat neviem co mylsis stahovanim predkozky ? mne robili uplnu teda zasitie 2mm pod zaludom

Answer

Ahoj, ja mam po obriezke 16 dni. Opuch som mal tak 5-7 dni. Ja som krvacal do 10 dna po operaci. Ten hnis mam aj ja. Ale kazdy dnom ho vyteka menej a menej. Nosim stale gazu. Neviem ci sa takto nahodou stehy nerozkladaju alebo co. Nezaznamenal som ziadne nitky totiz. Som zufaly, lebo predkozku som pretiahol az ked mi odpuchol a vtedy to bola ulava lebo vsetok ten sajrajt odisiel. Horsie je to ze sa mi to potom nechce vratit spat takze zatial mi to problem nevyriesilo..Dufam ze ked sa to cele zahoji tak to bude tak ako ma.