Obsesivno kompulzivna porucha?

Príspevok v téme: Obsesivno kompulzivna porucha?
mills

Dobry den chcel by som sa spytat ci mi to az tak sibe alebo som strasne vystraseny a bojim sa o svoj zdravotny stav...V skole ma tak napadlo nieco o inekcnych striekackach v mhd... Zrazu idem do mhd a zamyslim sa nadtym ale sadol som si bez problemov... Ze co je to za blbu myslienku a zrazu ma zacalo akokeby palit stehno a tak ale nemal som pocit ze by ma nieco pichlo a ako som vystupoval tak som si vsimol na sedadle mensiu dieru a doma som sa prezeral a nasiel som so vyrazku na stehne...asi to az moc pozorujem ze?az mi je to blbe to tu pisat ale musim to dostat z hlavy

mills

ono aj som sa naseba nastval ze odteraz mi je vsetko jedno ale dlho mi to nevydrzalo... :-D Casto kontrolujem ci som nieco nestratil ale az tak prehnane

mills

Ako aj si hovorim ze je to uplna blbost ale akokeby tomu nedokazem uverit...a pytam sa co ak som sa pichol a neviem o tom alebo podobne...

odpovedam

striekacku by si urcite videl a citil. naozaj sa tolko nepozoruj a nevytvaraj si paranoje. a obsesivno-kompulzivna porucha je nieco celkom ine...