Dobry den chcel by som sa spytat ci mi to az tak sibe alebo som strasne vystraseny a bojim sa o svoj zdravotny stav...V skole ma tak napadlo nieco o inekcnych striekackach v mhd... Zrazu idem do mhd a zamyslim sa nadtym ale sadol som si bez problemov... Ze co je to za blbu myslienku a zrazu ma zacalo akokeby palit stehno a tak ale nemal som pocit ze by ma nieco pichlo a ako som vystupoval tak som si vsimol na sedadle mensiu dieru a doma som sa prezeral a nasiel som so vyrazku na stehne...asi to az moc pozorujem ze?az mi je to blbe to tu pisat ale musim to dostat z hlavy
Obsesivno kompulzivna porucha?
ono aj som sa naseba nastval ze odteraz mi je vsetko jedno ale dlho mi to nevydrzalo... :-D Casto kontrolujem ci som nieco nestratil ale az tak prehnane
pusti to z hlavy ;-)
a ked mas s tym vazny problem - nutkave myslienky a uzkosti, tak to ries u psychologa ;-)
Ako aj si hovorim ze je to uplna blbost ale akokeby tomu nedokazem uverit...a pytam sa co ak som sa pichol a neviem o tom alebo podobne...
striekacku by si urcite videl a citil. naozaj sa tolko nepozoruj a nevytvaraj si paranoje. a obsesivno-kompulzivna porucha je nieco celkom ine...