Prosim poradte mi niekto kde sa da liecit anorexia, ci je tu na Slovesku naozaj dobra klinika (viem len o BA a Pezinku) alebo v CR
Mate niekto skusenost kde naozaj pomozu? Dcera ma mentalnu anorexiu a nevieme uz ako dalej, chceme jej pomoct. Prosim som vdacna za kazdy jeden nazor. Dakujem
Klinika - liecba
Ak svoju dcéru máte radi, tak to nerobte. Ani neviete, ako bude trpiet. ked priberie. Skúste sa pokúsiť docieliť, aby už viac nechudla, no v ziadnom pripade, aby pribrala, aj ked jej to odporúčajú lekari. Ked priberie zničí ju to viac ako anorexia. Viem o čom hovorim. Aj ja som mala anorexiu. Ked som pribrala, nemám chut žiť, kazdy den myslim na samovraždu a stale sa neznasam viac a viac uz len za to, že viem, ze sa zabiť nedokážem. Ak nechcete, aby vaša dcéra nedopadla ako ja, nikam ju nedavajte. V prvom rade potrebuje vas. Povedzte jej. ze od nej nechcete, aby pribrala, ale ze vám staci, ked uz neschudne. Uvidíte, zacne vám veriť.
Jednoznacne odporucam pezinok
Jedine Pezinok.Na Slovensku je to jedine mesto,kde sa specializuju na tento problem.
Vela sil zelam!